Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ποιος θα είναι ο συμπαρουσιαστής στην εκπομπή της (Εικόνα)

Πλήρως ανανεωμένη επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον Alpha!

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια επίσημη ανακοίνωση ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως «εξαπλώθηκε» και στο Facebook αλλά και στο Twitter με νέες σελίδες! Οι λογαριασμοί αυτοί μέσα σε λίγες ώρες προσέλκυσαν αρκετούς θαυμαστές της παρουσιάστριας, παρόλο που είναι σαφές ότι δεν τους διαχειρίζεται η ίδια.

Η Ελένη κάνει ίσως το πιο δυνατό της ξεκίνημα και μέσα από τα νέα social media της κάνει αναρτήσεις που μονοπωλούν το ενδιαφέρον!

Πριν από λίγη ώρα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως θα μπορούν να συμμετέχουν κι εκείνοι στο νέο τρέιλερ της εκπομπής της. Δηλαδή, θα πραγματοποιηθεί ένας διαγωνισμός και κάποιοι θαυμαστές της από αυτούς που θα κληρωθούν θα παίξουν μαζί της στο πρόμο της εκπομπής.

«Γίνε ΕΣΥ ο συμπρωταγωνιστής/α της Ελένης στο νέο trailer της εκπομπής της για τα social media!  😍 Είσαι 18 έως 30; Δήλωσε συμμετοχή με μήνυμα στη σελίδα μας και ίσως είσαι εσύ ο τυχερός/ή που θα αναδειχθεί! 3…2…1… ACTION  🎬 #Eleni #EleniSocial  #New  #Trailer  #Tv #Contest», έγραψε στη λεζάντα! Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!