Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor: Αυτός ο παίχτης πέρασε στον ημιτελικό (Βίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έφτασαν στην πηγή, αλλά μόνο ένας θα πιει νερό.

Οι δυο παίχτες του Survivor βρέθηκαν αντιμέτωποι στον προημιτελικό και τέθηκαν στην δικαιοδοσία του τηλεοπτικού κοινού που ψήφισε ζωντανά για το ποιος από τους δυο θέλει να πάει στον ημιτελικό.

Και οι δυο δήλωσαν στον Σάκη Τανιμανίδη ότι θεωρούν τον εαυτό τους νικητή και μόνο που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι εδώ και νοιώθουν ικανοποιημένοι από την πορεία τους στο παιχνίδι και από τις εμπειρίες που απέκτησαν.

Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε να πάει στον ημιτελικό του Survivor τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Η χαρά μου είναι τεράστια, είναι πολύ μεγάλη. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε και χρεώθηκε για μένα, το έχει ξανακάνει και παλιότερα. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο κάποιος να χρεώνεται για σένα. Τι να πω; Δεν μπορώ να μιλήσω. Τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ έντονα αυτή τη στιγμή. Συγχαρητήρια στον Κώστα γιατί ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Ήταν άξιος συμπαίκτης και αντίπαλος, γενικά του αξίζουν συγχαρητήρια και του Κώστα πάρα πολλά. Ευχαριστώ ξανά τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι πάλι αύριο εδώ με ακόμα δύο δυνατούς αντιπάλους», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

https://youtu.be/M9DBkylsuUg

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!