Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor: Ο Τανιμανίδης «άδειασε» τον μισθοφόρο για τον πανηγυρισμό στο ματς με τον Ντάνο! (Βίντεο)

Από την αρχή του Survivor ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έχει μια εμμονή με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και ειδικά στα αγωνίσματα. Έχουμε δει αρκετές φορές πως ο μισθοφόρος πανηγυρίζει έξαλλα μόνο όταν κερδίζει τον Ντάνο, ενώ όταν χάνει γίνεται έξω φρενών.

Στο ατομικό αγώνισμα της Τετάρτης, ο Αναγνωστόπουλος νίκησε τον Ντάνο κι έτσι ο Μάριος πήρε την δεύτερη ασυλία. Ο μισθοφόρος δεν είχε κάποιο συμφέρον από το συγκεκριμένο ματς. Πανηγύρισε, ωστόσο, έξαλλα, κάτι που έκανε τον Σάκη Τανιμανίδη να απορήσει.

Ο γνωστός παρουσιαστής, μετά το τέλος του αγώνα, “άδειασε” τον μισθοφόρο για τον πανηγυρισμό του: «Να περάσω στον Κώστα, που δεν κέρδισε την ασυλία. Με τη δική του νίκη απέναντι στον Ντάνο, ο Μάριος δεν χρειάστηκε να παίξει τελικό και πήρε την ασυλία. Κώστα, θέλω να σταθώ στο γεγονός ότι με το που άκουσες το αποτέλεσμα, το πανηγύρισες έντονα. Ενώ εσένα προσωπικά δεν σε επηρεάζει».

«Σάκη, πανηγύρισα γιατί ήξερα ότι θα πάρει την ασυλία ένας συμπαίκτης μου και δεν θα τον βάλω σε ακόμα μία διαδικασία να τρέξει ξανά. Καλώς ή κακώς είμαι χαρούμενος που τα δύο κολιέ πάνε στην ομάδα μου. Ωστόσο, οι φίλοι μου στην Αθήνα θα λένε ότι είμαι αδικαιολόγητος γιατί έχω πάει σε πάνω από 40 escape room. Το ότι δεν πήρα σήμερα κολιέ, νιώθω ότι θα με πάρουν με τα γιαούρτια οι φίλοι μου», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

https://youtu.be/kBLqFCPaqk0

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!