Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor trailer: Το έπαθλο επικοινωνίας και η σωματική επιβάρυνση των παικτών! Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα; (VIDEO)

Τρίτη σήμερα… Μαχητές και Διάσημοι θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας! Ένα έπαθλο που όλοι οι παίκτες θέλουν να κερδίσουν αφού 4 μήνες που είναι στον Άγιο Δομίνικο τους λείπει πολύ η οικογένεια τους…

Ο Σάκης Τανιμανίδης, ωστόσο, πριν ξεκινήσει το αγώνισμα έκανε μία ανακοίνωση στους παίκτες! «Είναι η τελευταία φορά που αγωνίζεστε για το έπαθλο της επικοινωνίας!», είπε χαρακτηριστικά! Μάλιστα, η νικήτρια ομάδα θα επικοινωνήσει με βίντεο κλήση, αυτή την φορά, με την οικογένεια της!

Οι παίκτες έχουν αρχίσει και δυσκολεύονται πολύ! Το γεγονός, ότι αναγκάζονται να παίζουν πολλές φορές σε κάθε αγώνισμα τους έχει επιβαρύνει πολύ σωματικά! Όλοι οι παίκτες έχουν μικροτραυματισμούς που τους δυσκολεύουν αρκετά!

Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα, που οι παίκτες έχουν παραπονεθεί μπροστά στις κάμερες ότι τους πονούν τα πόδια τους, τα γόνατα τους!

Έπαθλο επικοινωνίας λοιπόν σήμερα, ένας στίβος μάχης, όχι και τόσο απαιτητικός θα λέγαμε! Οι Μαχητές θα πρέπει να βγάλουν εκτός αγωνίσματος 2 παίκτες τους, για να είναι τρεις στο σύνολο, όσοι είναι οι Διάσημοι δηλαδή! Οι παίκτες, λοιπόν, που δεν θα αγωνιστούν είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ποιοί όμως θα κερδίσουν το έπαθλο Μαχητές ή Διάσημοι; Η απάντηση το βράδυ στις 21:00.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!