Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν το Σάββατο 27 Μαΐου με 5 μεγάλες προσφορές

Τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν το Σάββατο 27 Μαΐου με πέντε μεγάλες προσφορές.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ BEST SELLER
Η ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ
ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ
Α’ ΤΟΜΟΣ

Όταν στη δυτική Ευρώπη τα απομεινάρια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας δεν ήταν παρά μικρά αδύναμα κρατίδια, η Κωνσταντινούπολη παρέμενε η πρωτεύουσα ενός ισχυρού οργανωμένου κράτους. Υπήρξε ένα κράτος με διοικητικές δομές, με νομοθεσία που εκσυγχρονίζονταν και προσαρμοζόταν στις ανάγκες του, με νόμισμα το οποίο κυκλοφορούσε σε ολόκληρο τον κόσμο, απ’ τη Μεσόγειο ως την Άπω Ανατολή, με εκπαιδευτικό σύστημα το οποίο διατήρησε την καλλιέργεια της ελληνικής γλώσσας και παιδείας. Ήταν μια αυτοκρατορία που στηρίχθηκε σε μια ιεραρχημένη κοινωνία η οποία κληροδότησε στους μεταγενέστερους, εκτός από τη δική της αντίληψη για τον Χριστιανισμό, και ορισμένα από τα αριστουργήματα της παγκόσμιας τέχνης. Σε αυτή την αυτοκρατορία οφείλει η σημερινή Ευρώπη την υπάρξή της: αν η Βυζαντινή Αυτοκρατορία δεν είχε αναχαιτίσει για τόσους αιώνες τους Άραβες, τους Σελτζούκους και τους Οθωμανούς, η Δύση δεν θα είχε προλάβει να ορθοποδήσει. Αυτές είναι μερικές από τις απαντήσεις που δίνει η διακεκριμένη συγγραφέας του βιβλίου, Τζούντιθ Χέριν στην ερώτηση «Τι είναι Βυζάντιο».
Το σημαντικό αυτό εκδοτικό επίτευγμα, που κυκλοφορεί για πρώτη φορά με εφημερίδα, ξεναγεί τον αναγνώστη σε όλες τις πτυχές της φαντασμαγορικής, αλλά και γεμάτης εκπλήξεις, αυτοκρατορίας, που κυριάρχησε στο προσκήνιο της Ιστορίας για πάνω από χίλια χρόνια. Η διάσημη βυζαντινολόγος Τζούντιθ Χέριν, επεξηγεί και αναλύει με τον πιο γλαφυρό τρόπο το φαινόμενο «Βυζάντιο» καθώς και τις αιτίες και τα γεγονότα που οδήγησαν στην πτώση του!

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ
ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ
Το 3ο και ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ CD

Μη χάσετε το 3ο και τελευταίο CD με τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Πασχάλη Τερζή, τις μεγαλύτερες επιτυχίας μιας πολύχρονης μουσικής διαδρομής, που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού!
Το 3ο CD περιλαμβάνει τις επιτυχίες:
1. Παραστράτημα
2. Αρχιπέλαγος
3. Δικαίωμά Μου
4. Όταν Θα Φεύγεις
5. Έχω Μια Αγάπη
6. Κάνε Ό,τι Νομίζεις
7. Μεσ’ Το Παράπονό Μου
8. Αντέχω
9. Θα Μείνεις Ουρανός
10. Φαντάσου
11. Τώρα Είναι Αργά
12. Δεν Πειράζει
—–
Κουπόνι αξίας €100
για τις παιδικές κατασκηνώσεις
The RANCH
11 ημέρες με 295€ (αντί για 395€)

Ζήστε ένα αξέχαστο καλοκαίρι σε ένα τόπο θρυλικό! Στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας ένας θρύλος ζωντανεύει σε μια έκταση 330 στρεμμάτων. Σε απόσταση μόλις 97 χιλιομέτρων από την Αθήνα, το The RANCH σας προσφέρει με ασφάλεια στιγμές δράσης, άθλησης, ψυχαγωγίας, χαλάρωσης και παιχνιδιού σε ένα χώρο που «δένει» αρμονικά το φυσικό περιβάλλον με τις υπερσύγχρονες οικολογικές μας εγκαταστάσεις άθλησης & διαμονής
Για παιδιά 6 έως 16 ετών

Τα Παραπολιτικά είναι η μοναδική εφημερίδα στην Ελλάδα που προσφέρει εκπτωτικό κουπόνι για σούπερ μάρκετ κάθε εβδομάδα!
ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 5€
για τα super market Κρητικός!

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 3,5€ – 2€ της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Με τα Παραπολιτικά το σούπερ μάρκετ σας έρχεται φθηνότερα!
Κάντε και εσείς τις αγορές σας από τα σούπερ μάρκετ Κρητικός με το κουπόνι των 5€ που θα βρείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στα Παραπολιτικά

MONO ME THN ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2€
ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΤΟΜΟΣ
Το ΚΛΕΙΔΙ του λύτη
ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ για όλους!

Μη χάσετε αυτό το Σάββατο με την έκδοση των 2€ έναν υπερπολυτελή τόμο με ολοκαίνουρια σταυρόλεξα, «Το κλειδί του λύτη» και λύστε και εσείς τα σταυρόλεξα της νέας εποχής! Σκανδιναβικά, κλασικά, διαγράμματα, αμερικανικά και sudoku για δυνατούς λύτες.. και όχι μόνο!

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!