Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καιρός: Πότε αναμένεται η ολική αλλαγή του σκηνικού

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Γιώργο Τσατραφύλλια

Μία ανάρτηση για την εξέλιξη του καιρού το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και την πορεία του μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου έκανε ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια

«Μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου με σημαντικό έλλειμμα βροχοπτώσεων…»

Καλησπέρα φίλοι μου!

Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου με σημαντικό έλλειμμα βροχοπτώσεων. Για παράδειγμα οι δύο προηγούμενοι μήνες (Σεπ-Οκτ) κύλησαν με περίπου 40% λιγότερο νερό για την Αττική, 90% για τις Κυκλάδες, 75% για την Κρήτη και 80% για τη Θεσσαλονίκη σε σχέση με κλιματικά δεδομένα.

Επιπλέον η πρόγνωση για αξιόλογες βροχές τις επόμενες ημέρες είναι απογοητευτικές. Ας ελπίσουμε αυτό που αρχίζει να διαφαίνεται για αλλαγή του καιρού και κάποιες βροχές από τις 5/11 και μετά να διατηρηθεί.

Για τον καιρό του τριημέρου και της παρέλασης ισχύει αυτό που έχουμε πει εδώ και ημέρες. Αρκετή ηλιοφάνεια, βοριαδάκι μέχρι 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο και θερμοκρασιακό ταβάνι τους 24-25 βαθμούς!

Τα Fake news για κακοκαιρίες και αναβολή παρελάσεων για άλλη μια φορά εντοπίστηκαν και απομονώθηκαν. Σε αυτό πρέπει πάντα να συμβάλλουμε όλοι μας!

Στην εποχή της άφθονης πληροφορίας οφείλουμε να είμαστε αυστηροί σε αυτό που διαβάζουμε και να απαιτούμε πάντα να υπάρχει τεκμηριωμένο επιστημονικό υπόβαθρο και κατάρτιση από αυτόν που το λέει χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!