Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καθαρά Δευτέρα: Αλλάζει ο καιρός, προειδοποιεί ο Κλέαρχος Μαρουσάκης

Για την αλλαγή του ανοιξιάτικου καιρού που απολαμβάνουμε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας μας προετοιμάζει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης με ανάρτησή του.

Ο μετεωρολόγος σημειώνει στην ανάρτησή του στο Facebook ότι: «Ανοιξιάτικος ο καιρός τις επόμενες ημέρες με κρύο και ομίχλες όμως τη νύχτα και το πρωί, ενώ από τα μέσα της άλλης εβδομάδας δειλά δειλά ο καιρός θα αρχίσει να αλλάζει που σημαίνει ότι το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας θα κυλήσει πιθανότατα με γενικά άστατο καιρό, πτώση της θερμοκρασίας, βροχές αλλά και χιόνια».

Meteo: Ο καιρός τη Δευτέρα 20/2

Σύμφωνα με το Meteo, αύριο Δευτέρα 20/2 αναμένονται νεφώσεις και σποραδικές βροχές στη Θράκη, στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -1 έως 13 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 5 έως 17, στη Θεσσαλία από 5 έως 18, στην Ήπειρο από 2 έως 16, στην Στερεά από 3 έως 18, στην Πελοπόννησο από 2 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 7 έως 16, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 11 έως 16, στις Κυκλάδες από 11 έως 18, στα Δωδεκάνησα από 5 έως 16 και στην Κρήτη από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό και στις Σποράδες θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και από το μεσημέρι 3 έως 5 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως από το πρωί θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα πρόσκαιρα θα γίνουν πρόσκαιρα βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ και στα βόρεια 4 έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και από το πρωί έως το απόγευμα πρόσκαιρα 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!