Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Και άλλη κακοκαιρία μέχρι το τέλος του μήνα; – Τι υποστηρίζει ο Μαρουσάκης;

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είναι από τους πρώτος μετεωρολόγους που προέβλεψαν την κακοκαιρία Μπάρμπαρα και τα επακόλουθά της. Τώρα προχώρησε σε νέα ανάρτηση στο Facebook και αναφέρεται σε νέα κακοκαιρία. 

«Όπως και να έχει θα είμαστε εδώ από την πλευρά μας για να εντοπίσουμε όσο πιο έγκαιρα και έγκυρα τα ενδεχομένως ισχυρά κύματα των κακοκαιριών με την ελπίδα την επόμενη φορά να μην υπάρχει τόσος θόρυβος», αναφέρει ο κ. Μαρουσάκης που οι προβλέψεις του για τον ερχομό του χιονιά -που τελικά επιβεβαιώθηκαν- αποτέλεσαν αφορμή για να ξεσπάσει μια άτυπη κόντρα μεταξύ των μετεωρολόγων.

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης γράφει αναλυτικά:

«Κι όλο λέμε θα τελειώσει μα αυτή η κακοκαιρία συνεχίζει να επιμένει όπως και το 2002 που περιμέναμε τη βελτίωση μα αυτή δεν ερχόταν. Ευτυχώς που τα χιονοκύματα περιορίστηκαν στο υπερβόρειο κομμάτι του νομού Αττικής γιατί αλλιώς η κατάσταση θα ήταν πολύ δύσκολη.

Μια κακοκαιρία λοιπόν που έφερε τα χιόνια και πάνω στο κύμα της θάλασσας, έντυσε στα λευκά έστω και για λίγο το κέντρο της Αθήνας, οδήγησε στο “άνοιξε – κλείσε” πολλές κεντρικές αρτηρίες, “έθαψε” κυριολεκτικά στο χιόνι σε πρώτο βαθμό πολλές εκτάσεις της Εύβοιας ακολουθώντας στη συνέχεια Βίλια, Βόλος, Θήβα όπως και άλλες περιοχές, έφερε τα πολλά χιόνια στα υπερβόρεια της Αττικής ακόμα και χαμηλά στην Κρήτη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!