Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αίθριος καιρός για σήμερα-Συννεφιά την Παρασκευή

Αραιές νεφώσεις αναμένονται το πρωί, που γρήγορα θα πυκνώσουν από τα δυτικά, και θα μετακινηθούν ανατολικότερα, επηρεάζοντας έτσι τις περισσότερες περιοχές της χώρας, κάνοντας τον καιρό κατά τόπους και κατά διαστήματα μουντό. Την Παρασκευή προβλέπεται περισσότερη συννεφιά.

Σύμφωνα με την μετεωρολόγο του Mega, Χριστίνα Ρήγου, η αυξημένη συννεφιά θα συνοδεύεται από βροχές στα νησιά του Ιονίου, στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά, ενώ το απόγευμα βροχές αναμένονται στην νότια Πελοπόννησο και το βράδυ στις Κυκλάδες και στο βορειοδυτικό κομμάτι της Κρήτης. Βροχές ωστόσο μικρής έντασης και διάρκειας, χωρίς να δημιουργήσουν προβλήματα.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι δεν θα αλλάξει σημαντικά, 24-26 βαθμούς στα δυτικά και 22-24 στις υπόλοιπες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, μέχρι 25-26 βαθμούς Κελσίου στο νοτιότερα νησιωτικά τμήματα.

Στα πελάγη θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι, 3-5 μποφόρ, στο Αιγαίο μετά το μεσημέρι 6 μποφόρ και στο νότιο Ιόνιο και 7 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπεται αραιή συννεφιά, σταδιακά το μεσημέρι θα πυκνώσει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-24, στα ανατολικά θα είναι η μέγιστη 2-3 βαθμούς χαμηλότερη και οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3-5 το βράδυ 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσει συννεφιά, με τοπικές βροχές τις μεσημβρινές ώρες στα γύρω ορεινά, και μικρότερη πιθανότητα να ψιχαλίσει ή να βρέξει λίγο τοπικά μέσα στην πόλη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-21 βαθμούς Κελσίου και στο Θερμαϊκό θα πνέει νοτιάς 3-4 μποφόρ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!