Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Θεοδοσία Τσάτσου ξανά μαζί με τους ΜΠΛΕ για τα γενέθλια των 20 χρόνων τους

Οι ΜΠΛΕ  (ο Γιώργος Παπαποστόλου – μουσική, ο Γιώργος Παρώδης – στίχοι, η Τζώρτζια Κεφαλά – φωνή και η Νατάσα Αλεξίου – βιολί)   συναντούν την Θεοδοσία Τσάτσου σε μία συναυλία – γιορτή την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στο Piraeus 117 Academy.

Οι ΜΠΛΕ εμφανίζονται στη δισκογραφία το Δεκέμβριο του 1996 με το πρώτο τους album με τίτλο ‘ENOXEΣ’ και με τραγουδίστρια του γκρουπ τη Θεοδοσία Τσάτσου.

Ενάμιση χρόνο μετά η Θεοδοσία ξεκινάει το δικό της προσωπικό μουσικό ταξίδι και στους ΜΠΛΕ τα ηνία στη φωνή αναλαμβάνει η Τζώρτζια έως και σήμερα.

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Φέτος το συγκρότημα γιορτάζει τα 20 χρόνια του. Στις 16 Δεκεμβρίου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την Τζώρτζια και τη Θεοδοσία μαζί στο ιστορικότερο live του συγκροτήματος, που θα συναντηθούν με όλα τα μέλη του συγκροτήματος για να γιορτάσουν.

Μαζί τους οι μουσικοί: Πάνος Παπάζογλου (κιθάρα), Χρήστος Κουτσούρης (τύμπανα), Διαμαντής Καραγιαννακίδης (πλήκτρα) και Χρήστος Κλάρος (Μπάσο).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΛΕ – 16 Δεκεμβρίου

Piraeus 117 Academy, Αθήνα. Τηλ 2103608366

Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00. Έναρξη: 21:30

Προπώληση εισιτηρίων: Τα εισιτήρια ορθίων κοστίζουν 10€. Τα εισιτήρια καθημένων αποκλειστικά για τον εξώστη κοστίζουν 14€

Ταμείο: Τα εισιτήρια ορθίων κοστίζουν 12€. Τα εισιτήρια καθημένων αποκλειστικά για τον εξώστη κοστίζουν 14€

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!