Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Back Love Us και Δόμνα Κουντούρη «ανοίγουν» μια υπέροχη σεζόν

1111

Είστε έτοιμοι να ζήσετε βραδιές κεφάτες, βραδιές με χορό, μουσική, θέατρο; Βραδιές που δεν θα ξεχάσετε ποτέ; Το El Convento Del Arte «ανοίγει» τη σεζόν με events που δεν θ’ αφήσουν κανέναν παραπονεμένο.

 

Η αρχή γίνεται στις 13 Οκτωβρίου με τους Back Love Us. Με μελωδίες που θυμίζουν το χθες και στίχους που αφορούν στο σήμερα, φτιαγμένες από τον Σπύρο Λιβέρη και διασκευές ελληνικών και διεθνώς αναγνωρισμένων oldies, το γκρουπ διαθέτει ένα ξεχωριστό ρεπερτόριο που γεμίζει ένα 3ωρο ταξίδι με πολύ χορό και κέφι. Έτοιμοι να ξεσηκωθείτε;  Ώρα έναρξης: 21.30 μ.μ.

Ποιοι είναι: Αντώνης Σκαρπέτας, φωνή, Σπύρος Λιβέρης, κιθάρα, φωνή, Λουίζα Πυριόχου, φωνή, Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος, κιθάρες, Δημήτρης Νάνος, τύμπανα, Δημήτρης Αρβανίτης, μπάσο, Χάρης Πετμεζάς, πλήκτρα.

112

Το πάρτι στο El Convento Del Arte συνεχίζεται στις 14 Οκτωβρίου με τη Δόμνα Κοντούρη. Η εκκεντρική, ροκ ερμηνεύτρια, που μας συστήθηκε αρχικά απ’ το Fame Story, περιγράφει με τον τρόπο της τι θα μας παρουσιάσει: «Τώρα ξέρω πως δεν έχουν όλα λύση”… Ευτυχώς, γιατί αυτά τ’ άλυτα γίνανε τραγούδια. Άλλα κρύφτηκαν στη σκιά κι άλλα κάλυψαν τις σκιές που έχουμε μέσα μας. Μπήκανε σε σειρά από τον Γιώργο Κεμερλή, άρχισαν να παίζουν από τα ασπρόμαυρα πλήκτρα του Στέλιου Βλασσόπουλου για να βγουν στο φως τραγουδισμένα». Τραγουδισμένα απ’ τη Δόμνα φυσικά, που «Τώρα»…. ξέρει! Ώρα έναρξης: 22.30 μ.μ.

Τips: Η είσοδος για το live των Back Love Us, όπως και γι’ αυτό της Δόμνας Κουντούρη, 5 ευρώ. Ο χώρος λειτουργεί καθημερινά από τις 21.15 μ.μ. για ποτό και φαγητό.

Εl Convento Del Arte

Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο.

Τηλ.: 210 5200602.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!