Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δήμος Πειραιά: 880 παιδιά δωρεάν στο «2o Piraeus Sports Camp»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/7) το “2o Piraeus Sports Camp” το οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά και ο Ο.Π.Α.Ν.,  με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στο Camp στο οποίο η συμμετοχή ήταν δωρεάν, έλαβαν μέρος 880 παιδιά δημοτικών σχολείων της πόλης του Πειραιά,  τα οποία διασκέδασαν και ήρθαν σ’ επαφή με τα αγαπημένα τους αθλήματα στα πέντε αθλητικά κέντρα του Δήμου Πειραιά.

Η διοργάνωση ξεκίνησε στις 21/6 και διήρκησε 4 εβδομάδες και τα παιδιά εκτός από μαθήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, κολύμβησης και βόλεϊ είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν νέους φίλους αλλά και πολλές γνώσεις αφού το πρόγραμμα είχε και πολλά εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν παρέλαβαν το αναμνηστικό μπλουζάκι του Camp, το καπέλο του Camp αλλά και το αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής με την υπογραφή του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως και το 2015 έτσι και το 2016 υποστήριξε το Camp που γίνεται θεσμός και συμβάλει στην κοινωνικοποίηση των παιδιών αλλά και στην ενασχόληση τους με τον αθλητισμό.

Το  «2ο Piraeus Sports Camp» «φιλοξενήθηκε» και φέτος στις παρακάτω αθλητικές εγκαταστάσεις:

Κλειστό γυμναστήριο Π. Σαλπέας-Ακτή Ξαβερίου

Κλειστό γυμναστήριο 15ου Δημοτικού Σχολείου (Μουτσοπούλου και Υμηττού)-Καμίνια

Κλειστό γυμναστήριο 2ου Λυκείου (Τζαβέλα)-Καστέλλα

Κλειστό γυμναστήριο 3ου Λυκείου-Μαυρομιχάλη

Πλαζ Βοτσαλάκια (Καραγεώργη Σερβίας 6)-Καστέλλα

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!