Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι 15 50 στο πλευρό του Κώστα Τουρνά και του Χρήστου Δάντη σε συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό!

Οι 15 50 συμμετέχουν σε συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τον Κώστα Τουρνά ,τον Χρήστο Δάντη και guest star τον Στάθη Ψάλτη αυτήν την Παρασκευή (24/6) στο Δημοτικό Στάδιο Ζωγράφου, Γ. Λαμπράκη.

Ο Κώστας Τουρνάς, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής rock και pop σκηνής, που τα τραγούδια και η μουσική του επηρέασαν το σύγχρονο τραγούδι θα μας ταξιδέψει με τις αξέχαστες επιτυχίες : «Άνθρωπε αγάπα», «Μην της το πεις», «Όπου φυσάει ο άνεμος», «Δεν μετανιώνω», «Ήλιε μου», «Κυρίες και κύριοι», «ο πιο καλός τραγουδιστής» κ.α.

Ο μοναδικός, Χρήστος Δάντης, που πάντα εκπλήσσει θα ερμηνεύσει δικές του επιτυχίες: «Το παλιό μου παλτό», «Δακτυλικά αποτυπώματα», «Ένα τραγούδι ακόμα», «Εκτός τροχιάς» κ.α. Από την μουσική αυτή συνεύρεση δεν θα λείψουν τα ντουέτα Τουρνά-Δάντη.

tournas_Dantis

Οι 15 50, το καλύτερο ελληνικό rock συγκρότημα των τελευταίων ετών, που χαρακτηρίζονται για τη συναυλιακή θετική και μεταδοτική ενέργειά τους θα ερμηνεύσουν δικές τους επιτυχίες και διασκευές : «τις νύχτες ντύνομαι παιδί», «Αμερικάνο», «να καιγόμουνα», «εγώ είμαι για σένα», «σαν σταρ του σινεμά», « θεός αν είναι», «Στη Δύση», «εγώ-κοίτα με πετάω» καθώς και διαχρονικές ελληνικές και ξένες επιτυχίες όπως μόνο εκείνοι ξέρουν.

Guest star, ο Στάθης Ψάλτης.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Sold out και η πρωτοεμφανιζόμενη κι ελπιδοφόρα τραγουδοποιός, Δήμητρα Ασσαριώτου.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί  στο Δημοτικό Στάδιο Ζωγράφου, Γ. Λαμπράκη, αυτήν την Παρασκευή, 24 Ιουνίου. Μια πρωτοβουλία της κοινωνικής παρέμβασης δημοκρατικών πολιτών Ζωγράφου.

Synavlia

Ώρα έναρξης: 20.00

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση: 10 ευρώ

Ταμείο: 12 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων:

«Βασικά καλησπέρα σας», Ευδήλου 9-11, Γουδή.

PS, Λ.Παπάγου 145, Ζωγράφου.

Avek, πλ. Γαρδένιας, Ζωγράφου.

Architecture Rock, Ούλωφ Πάλμε 23, Ζωγράφου.

Συγχορδία, Γ. Αυξεντίου 73α, Ιλίσια.

Galla, Εθν. Αντιστάσεως 23, Καισαριανή.

Urban café bar, Ούλωφ Πάλμε 48, Ζωγράφου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!