Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής τραγουδούν στην Άνδρο για τα άπορα παιδιά του νησιού

Το καλοκαίρι του 2016 o Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, o νέος διεθνής Έλληνας τραγουδιστής θα πραγματοποιήσουν μία σειρά από συναυλίες σε μικρές και μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Θα ερμηνεύσουν μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια του ‘80 και ’90, που υπογράφουν οι πιο σπουδαίοι συνθέτες και στιχουργοί αυτής της γενιάς που άγγιξαν τις καρδιές μας. Δημιουργίες των Κραουνάκη, Νικολακοπούλου, Ρεμπούτσικα, Γαλάνη, Μικρούτσικου, Αντύπα, Αλεξίου, Παπαδημητρίου, Γκανά, Καββαδία, Αδελφών Κατσιμίχα, Μαχαιρίτσα, Καραΐνδρου, Ιωαννίδη, Λάγιου, Χατζιδάκι και Γκάτσου, σε νέες, ευφάνταστες και σύγχρονες ενορχηστρώσεις του Πέτρου Κλαμπάνη.
Στις 18 Ιουνίου θα κάνουν στάση στην Άνδρο. Στο ολοκαίνουριο ανοιχτό θέατρο της Άνδρου σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου και υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου με αφορμή τον 49ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου.

Τα έσοδα θα διατεθούν για σκοπούς του Iδρύματος Μιχαήλ Σ. Πολέμη που από το 1991 βοηθά με κάθε δυνατό τρόπο, άπορα παιδιά που ζουν στην Άνδρο και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΙΒΩΤΟΣ»

18 Ιουνίου στο Ανοιχτό θέατρο χώρας Άνδρου στις  9.30 μμ

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!