Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απολαυστικό τριήμερο γεύσεων με πολλές εκπλήξεις στην Τεχνόπολη

Στις 10 Ιουνίου στην Τεχνόπολη θα διεξαχθεί το φετσιβάλ  “Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις”, ‘ενα απολαυστικό τριήμερο, που θα μας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουμε (δοκιμάζοντας) τα καλύτερα προϊόντα 120 μικρών παραγωγών, κάθε είδους, τα οποία μπορούμε και να αγοράσουμε, αν θέλουμε.

Από μέλι, τυριά, βότανα και ελαιόλαδα μέχρι σαλιγκάρια, αρωματικά ξίδια και φυσικούς χυμούς, περνώντας από αλίπαστα, μαρμελάδες, αλλαντικά, γλυκίσματα, ηδύποτα… Δεν θα λείπουν οι μπίρες μικροζυθοποιίας και τα επιλεγμένα κρασιά. Βγαίνοντας από τον χώρο, έχεις ανακαλύψει μια Ελλάδα που δεν γνώριζες!

Παράλληλα, μας περιμένουν γευστικές εκδηλώσεις από καταξιωμένα ονόματα του χώρου. Γευσιγνωσίες προϊόντων, μαγειρικές και άλλα γευστικά events, θα παρουσιαστούν στον εξωτερικό χώρο της Τεχνόπολης, ελεύθερα για το κοινό που θέλει να τις παρακολουθήσει.

Το φαγητό στον χώρο του φεστιβάλ είναι πάντα σημαντικό για μας. Γύρω από την καμινάδα της Τεχνόπολης, αυτή τη φορά το θέμα θα είναι “μοναδικό και πρωτότυπο street food”, με την επιμέλεια του Δειπνοσοφιστηρίου και του σεφ Jean Louis Capsalas: από κρύες καλοκαιρινές σούπες και κασσιώτικα ντολμαδάκια μέχρι σολομό που θα ψήνεται μπροστά μας αντικρυστά και ρολό γεμιστής πανσέτας. Η έκπληξη θα είναι τα maki rolls, με την επιμέλεια του σεφ Yoshimoto Nagayama!

Διασκέδαση, πέρα από αυτά, έχει προβλεφθεί με το DJ Party by Pepper 96.6 (Παρασκευή 10/6) και το Comedy Show από πέντε γνωστούς κωμικούς, που υπόσχεται πολύ γέλιο (Κυριακή 12/6). Θα υπάρχει κι ένα πρωτότυπο Food Quiz, μια τυφλή γευσιγνωσία που θα δώσει την ευκαιρία στους foodies να κερδίσουν ωραία δώρα…

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!