Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Bam bam» ξανά στο θέατρο Χυτήριο

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «BAM BAM» των Ray Cooney & John Chapman, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη,  θα συνεχίσει να παίζεται για τρίτη σεζόν στον κήπο του θεάτρου ΧΥΤΗΡΙΟ (Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός) .

Οι φάρσες και οι παρεξηγήσεις στην οικία ενός κατά τα άλλα συντηρητικού ζευγαριού, μέσα από ένα εξαιρετικά ατακαδόρικο  κείμενο, διαδέχονται η μια την άλλη. Η υπόθεση του έργου έχει να κάνει με ένα ζευγάρι που ετοιμάζεται να παραστεί στον ετήσιο χορό των εκδοτών παιδικών βιβλίων, όπου είναι καλεσμένο.

Η οικιακή τους βοηθός θα πάρει το ρεπό της και το απομονωμένο σπίτι τους στην «εξοχική» Σταμάτα Αττικής θα μείνει άδειο, ή έτσι νομίζουν, γιατί ο συνεργάτης του συγγραφέα και η σύζυγός του, ο διακοσμητής τους, η υπηρετριούλα τους, ένας παίδαρος με σμιλευμένους κοιλιακούς, ένας «καθώς πρέπει κύριος» αλλά και μια «όχι καθώς πρέπει» δεσποινίς, έχουν ήδη κανονίσει χωρίς τον ξενοδόχο. Μπλέξιμο, ανατροπές, ανησυχίες, έρωτες και υποψίες για απιστία, ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια των θεατών…

Πρωταγωνιστούν : Σωτήρης Καλυβάτσης, Βάνα Ραμπότα, Σοφία Παυλίδου, Βασίλης  Κούκουρας, Χρύσα Κλούβα,  Αιμίλιος Ράφτης,  Βίκυ Κάβουρα και σε ρόλο έκπληξη ο Παντελής Καναράκης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!