Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σπέσιαλ φάσεις στο «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις 2016»

Από 10 έως 12 Ιουνίου τα προϊόντα των Ελλήνων μικρών παραγωγών έρχονται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, σε ένα φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε. Ιδού έξι σπέσιαλ χάπενινγκ που θα «καρυκεύσουν» το πιο νόστιμο τριήμερο της χρονιάς.

Οι σάλτσες του Μποτρίνι

Ο δημοφιλής σεφ, βραβευμένος με 2 Χρυσούς Σκούφους για το «Etrusco» και άλλον ένα για το «Botrini’s», έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στις μακαρονάδες λόγω της ιταλικής καταγωγής του. Μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αλλά και να μάθετε να φτιάχνετε τις πρωτότυπες σάλτσες που θα μας δείξει.

Sushi by «Matsuhisa»

Ο καλύτερος τρόπος να εντρυφήσετε στο σούσι είναι να έχετε δάσκαλο από το «Matsuhisa». Ο head sushi chef του πολυβραβευμένου εστιατορίου Αντώνης Βρατσάνος θα μας μάθει τα μυστικά του τυλίγματος και του κοψίματος του ψαριού, αλλά και πώς να φτιάχνουμε σεβίτσε και ταρτάρ.

Παιδιά, μαγειρέψτε με τον Γιάννη Μπαξεβάνη!

Ο δημοφιλής σεφ που απολαμβάνει όσο τίποτε άλλο να «παίζει» μαγειρεύοντας με τους μικρούς του φίλους θα δώσει το «παρών» το Σάββατο 11/6 στη 1 μ.μ. Τα παιδιά θα ανοίξουν φύλλο, θα κόψουν λαχανικά, θα μαγειρέψουν, θα δοκιμάσουν και θα καλοπεράσουν.

Pepper party

Και μετά τις ατελείωτες απολαυστικές γευσιγνωσίες, έρχεται η ώρα για χορό και μουσική – χαρά την οποία έχει αναλάβει ο Γιώργος Μουχταρίδης του Pepper 96,6. Οπότε ετοιμαστείτε για το πάρτι του «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις 2016» μ’ ένα ψαγμένο soundtrack.

Street food αλλιώτικο

Αυτός ο σολομός, ψημένος αντικριστά από τη γυμνή φλόγα και σερβιρισμένος με κους-κους, αναμένεται να κάψει καρδιές. Το μενού του υπαίθριου εστιατορίου θα το φροντίζει το Δειπνοσοφιστήριον, οπότε θα υπάρχουν τα κασιώτικα ντολμαδάκια του, κρύες σούπες, σούσι και ψητή πανσέτα.

Λάμπρος Φισφής x 2

Ο αγαπημένος comedian θα κεντήσει σε δύο ταμπλό. Σε ασκήσεις κωμικού αυτοσχεδιασμού μαζί με τους Μακαλιά, Ρούμπο, Σαρακατσάνη και Αγγελόπουλο. Και στο «Food Quiz», μια αλλιώτικη γευσιγνωσία, όπου δυνατοί λύτες θα αποδείξουν πόσο foodie είναι κερδίζοντας πλούσια δώρα.

Περισσότερα για το «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις» στο http://www.elladagiortigefseis.gr/

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!