Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τραγούδια αργεντίνικου Tango θα πλημμυρίσουν το Παλλάς

Η υψίφωνος Βιβιάννα Γιαννάκη και η ομάδα «Sangre y Agua» θα μας ταξιδέψουν για δύο μαγικές βραδιές στον αισθησιακό και γοητευτικό κόσμο του αυθεντικού, παραδοσιακού αργεντίνικου Tango μέσα από ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό θέαμα στο Παλλάς την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Μαίου.

Η παράσταση έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το Παλλάς και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο τίτλος της “Sangre y Agua Tango” (Αίμα και Νερό) συμβολίζει και εμπεριέχει τα στοιχεία που αποτελούν και τροφοδοτούν με ζωοδόχο ενέργεια την ανθρώπινη ύλη, ενώ το Tango είναι από μόνο του μία δύναμη ζωής!

Η βραδιά γίνεται η αφορμή για ένα ονειρικό ταξίδι στην Αργεντινή. Τραγούδια αργεντίνικου Tango θα πλημμυρίσουν το Παλλάς, ενώ τα ζευγάρια των ξένων και ελλήνων χορευτών θα στροβιλίζονται στην σκηνή με τη συνοδεία πιάνου, bandoneon και κιθάρας συνδυαστικά με την φωνητική ερμηνεία. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και μία σειρά από χορογραφίες  βασισμένες σε εκτελέσεις διάσημων ορχηστρών του Buenos Aires.

Η παράσταση “Sangre y Agua Tango” είναι αποτέλεσμα έρευνας και συνεργασίας Αργεντίνων και Ελλήνων καλλιτεχνών με σκοπό την αυθεντική απόδοση του Tango και φέρει την Aιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής στην Αθήνα, της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα και του Ομίλου Φίλων του Ελληνικού Ινστιτούτου Pasteur. Η ημέρα της επετείου της επανάστασης στην Αργεντινή, η 25η Μαίου, έχει τιμητικά επιλεχθεί ως η πρώτη ημέρα της παράστασης.

Η υψίφωνος Βιβιάννα Γιαννάκη είναι ελληνοκυπριακής καταγωγής και υπότροφος του Ιδρύματος «Α. Ωνάσης». Η ομάδα “Sangre Y Agua” έχει δημιουργηθεί από την ίδια και αποτελείται στο μεγαλύτερο μέρος της από καλλιτέχνες που έχουν διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!