Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Όπερα και μόδα με δωρεάν είσοδο στη Λυρική Σκηνή

Η φετινή, παραγωγή του κύκλου Όπερα και Μόδα της ΕΛΣ, η οποία θα παρουσιαστεί στις 19 Μαΐου στο Θέατρο Ολύμπια, έχει τίτλο “Dammi i colori”. Πρόκειται για τον στίχο από την διάσημη άρια “Recondita armonia” που ερμηνεύει ο ζωγράφος Μάριο Καβαραντόσι στην Τόσκα του Πουτσίνι.

Μετά την μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων ετών που κορυφώθηκε με τον θρίαμβο του Il sogno την περασμένη άνοιξη στο Ωδείο Αθηνών, η νέα παραγωγή του κύκλου “Όπερα και Μόδα”, σε επιμέλεια της Ίσμας Τουλάτου, επιχειρεί μια τολμηρή ανατροπή, προτού εγκαινιάσει μια καινούρια σελίδα το 2017 στις νέες εγκαταστάσεις της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ: Για πρώτη φορά, εστιάζει στο μακιγιάζ δια χειρός του «γκουρού» του χώρου Αχιλλέα Χαρίτου δίνοντάς στο στοιχείο αυτό την θέση του ενδύματος… Χρωματικές αντιθέσεις, αναπάντεχες συνθέσεις, τολμηροί  συνδυασμοί υλικών, απρόσμενες προσμείξεις δημιουργούν ένα  γοητευτικό αποτέλεσμα που φιλοδοξεί να ανοίξει νέους δρόμους στο θεατρικό και όχι μόνο make up.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στο φουαγιέ του θεάτρου Ολύμπια θα λειτουργεί έκθεση συλλεκτικών κοσμημάτων Swarovski τα οποία κατασκευάστηκαν ειδικά για ιστορικές παραστάσεις όπερας αλλά και  για γεγονότα παγκόσμιας εμβέλειας όπως π.χ. ο περίφημος Χορός της Όπερας της Βιέννης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΠΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΔΑ – Dammi I Colori – Δώσ’ μου τα χρώματα

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 – Θέατρο Ολύμπια

Ώρα έναρξης 21.00

Ιδέα-Γενική επιμέλεια: Ίσμα Τουλάτου
Σκηνοθεσία-Χορογραφία: Κωνσταντίνος Ρήγος

Είσοδος ελεύθερη, με δελτία προτεραιότητας, τα οποία θα διανέμονται από τα Ταμεία του Θεάτρου Ολύμπια (Ακαδημίας 59 – τηλ. κέντρο 210 3662100), τις εξής μέρες και ώρες: Τρίτη 17/5 από τις 15.00 έως τις 19.00 και Τετάρτη 18/5 από τις 11.00 έως τις 14.00.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Έκθεση φωτογραφίας: «Dammi i colori…The making of», του Βασίλη Μακρή

Κέντρο επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

25 Μαΐου – 5 Ιουνίου 2016 / Είσοδος ελεύθερη

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!