Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Sunset walk and workout με την Ελένη Πετρουλάκη

Τη Κυριακή η Ελένη Πετρουλάκη  ξεκινά το νέο πρόγραμμα DIVANI WELLNESS by Eleni Petroulaki,  το οποίο αγκαλιάζει την ευεξία ως καθημερινή στάση ζωής για να σας ενδυναμώσει και να σας ενθουσιάσει ξεκινά την Κυριακή, 30 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 6.30  με περπάτημα  ρυθμικά κατά μήκος της ακτής.

Στη συνέχεια εναρμονίζουμε σώμα και  πνεύμα, βιώνοντας τα οφέλη του wellness!

Ακολουθεί Workout με το ρυθμό της μουσικής. Μετά, χαλαρώνουμε, κάνουμε διαλογισμό, αισθανόμαστε την ενέργεια του ηλιοβασιλέματος και κλείνουμε το πρόγραμμα με energy drinks και πολλές εκπλήξεις

 

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ 

H Ελένη Πετρουλάκη είναι μία έμπειρη επαγγελματίας και πρωτοπόρος στον κλάδο του Wellness, έχοντας εισάγει πολλές καινοτομίες στην Ελλάδα σχετικά με την άσκηση, τη διατροφή, την ευεξία (Body & Mind).

η φιλοσοφία της είναι να εκπαιδεύει τους ανθρώπους στα οφέλη ενός τρόπου ζωής με βάση την ευεξία και να τους ενθαρρύνει να τον υιοθετήσουν, ώστε να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους, να βελτιωθούν, να δυναμώσουν, να νιώσουν πιο υγιείς, να αποβάλλουν το άγχος και, εν τέλει, να ζουν καλύτερα. Με άλλα λόγια, να τους εμπνεύσει να γίνουν το επόμενο παράδειγμα BEST OF YOU. Και ακριβώς αυτό είναι η πεμπτουσία του DIVANI WELLNESS by Eleni Petroulaki.

 

Για κρατήσεις μπείτε στο DIVANI WELLNESS by Eleni Petroulaki

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!