Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ιουλία Κουκουβέ παρουσιάζει το “Baila” στο Live της με τους “Sotiris Escobar” και “ForeignMeech” στην Σαλαμίνα

Μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική και εκπλήξεις, αναμένεται να ζήσουν όσοι θα βρεθούν το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 στο Papagalakia Island στη Σαλαμίνα.

Η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα Ιουλία Κουκουβέ θα παρουσιάσει το νέο της τραγούδι, με τίτλο “Baila”, συνοδευόμενο από το εντυπωσιακό video clip, σε πρώτη προβολή. Το video clip αποτελεί συμπαραγωγή της PROMO PAGANIAS με τον Όμιλο Χιονίδη και υλοποιήθηκε με την υποστήριξη πλήθους συνεργατών και χορηγών, οι οποίοι θα ανακοινωθούν την ημέρα της παρουσίασης.

Η Ιουλία Κουκουβέ έχει συνεργαστεί με τη Ρουσλάνα στο Κολέγιο Αθηνών, είχε τα δικαιώματα και έκανε τη διασκευή του “Είπες πως” των 2002GR και το χειμώνα είχε live εμφανίσεις στο σχήμα του Can Can με τον Σταμάτη Γονίδη και τη Χαρά Βέρρα. Με τη χαρακτηριστική φωνή, την ενέργειά και το ταλέντο της, υπόσχεται να μαγέψει το κοινό και να χαρίσει αξέχαστες μουσικές στιγμές.

Την βραδιά θα πλαισιώσουν οι ζωντανές εμφανίσεις του Σωτήρη Σαμπάνη Escobar και ForeignMeech. Ο Σωτήρης Escobar, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από το κομμάτι “Κορνάρω”, είναι γνωστός για τις δυναμικές του ερμηνείες και την εκρηκτική σκηνική του παρουσία. Ο ForeignMeech, Αμερικάνος με Ελληνικές ρίζες, διαγράφει σπουδαία καριέρα στις ΗΠΑ και υπόσχεται να προσφέρει ένα ανεπανάληπτο live show.

Είσοδος: 15 ευρώ
Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το μαγαζί Papagalakia Island

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!