Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το Grand Opening του νέου καταστήματος της Δέσποινας Μοιραράκη στην Πάτρα

Η επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της επιχείρησης της, άνοιξε νέο κατάστημα στην Πάτρα, επί της οδού Βότση 16.

Το Grand Opening του νέου καταστήματος, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου και τον αγιασμό τέλεσε, ο Μητροπολίτης Πατρών, Χρυσόστομος.

Τα εγκαίνια στην Πάτρα

Η Δέσποινα Μοιραράκη εξέφρασε την χαρά της για την συνεργασία της με τη γνωστή επιχειρηματική οικογένεια Πλέσσα, της Πάτρας και τόνισε πως το κοινό της Δυτικής Ελλάδας θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τη μεγάλη ποικιλία στα χειροποίητα χαλιά, μοντέρνα και κλασικά στα οποία ειδικεύεται αποκλειστικά.

Επίσης, το κατάστημα θα διαθέτει επιλεγμένα και υψηλής αισθητικής προϊόντα διακόσμησης για το σπίτι όπως κεριά, βάζα, δίσκους, μαξιλάρια και την Collection Roberto Cavalli Home.

 Πλήθος κόσμου παρευρέθηκαν στα εγκαίνια, επιχειρηματίες της Πάτρας καθώς και πολλοί φίλοι. Επίσης ο γνωστός καλλιτέχνης και προσωπικός φίλος της Δέσποινας Μοιράρακη και του Γιώργου Ντάβλα, ο Αντώνης Ρέμος, ταξίδεψε από την Αθήνα ειδικά για να παρευρεθεί στα εγκαίνια του νέου καταστήματος. Επίσης, ήρθαν από την Αθήνα πολλοί φίλοι, όπως η γνωστή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, η Μαρίνα Βερνίκου, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Γιώργος Λιβάνης και άλλοι πολλοί.

Στο πλευρό της γνωστής επιχειρηματία ήταν ο γιος της κος Γιώργος Μοιραράκης καθώς και συνεργάτες της επιχείρησης της.

Την διοργάνωση των εγκαινίων, τον συντονισμό και όλη την επικοινωνία ανέλαβε ο γνωστός PR Manager Γιώργος Ντάβλας, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια διατηρεί αδελφική σχέση με την Δέσποινα Μοιραράκη και ειδικά μετά την απώλεια του συζύγου της, την στηρίζει προσωπικά και επαγγελματικά.

Ακολούθησε λαμπερό, μουσικό πάρτι στο νυχτερινό μαγαζί «Μπουάτ» της Πάτρας όπου τραγούδησε η Ευδοκία Παπαδοπούλου, ο Νίκος Μανιάτης και ο γνωστός PR Manager Γιώργος Ντάβλας, με μοναδικές ερμηνείες και κέφι που διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!