Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Grand Opening party στην καρδιά της Γλυφάδας με λαμπερά πρόσωπα

 

Την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Λατινικής Αμερικής, σούσι Nikkei style αλλά με περουβιανές προτάσεις, ψάρια που αλιεύονται σε τοπικό επίπεδο, και εξαιρετικής ποιότητας κρέατα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι καλεσμένοι του εστιατορίου “Nómada Athens” εντός του ξενοδοχείου ‘’Dusit Suites που άνοιξε τις πόρτες του με ένα λαμπερό party εγκαινίων! Ανάμεσα στους προσκεκλημένους και επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό, τηλεοπτικό και δημοσιογραφικό κόσμο, που έδωσαν το παρών και αφέθηκαν σε ένα εξαιρετικό νοτιοαμερικανικό γαστρονομικό ταξίδι.

Η Ζήνα Κουτσελίνη,  η Ιωάννα Μαλέσκου, η Κατερίνα Ζαρίφη και άλλοι επώνυμοι απόλαυσαν  τα πιάτα θαλασσινών με περουβιανές τεχνικές και το κρέας με τεχνικές από την Αργεντινή.

 

ημήτρης Λαζαρίδης (Lazaridis Hospitality Μarketing) – Δέσποινα Μαντά (Lazaridis Hospitality Marketing)- Ιωάννα Μαλέσκου – Δήμητρα Σκανδάλη (Dusit Suites) – Παναγιώτης Μερτέκης (Dusit Suites)

 

 

Δημήτρης Λαζαρίδης (Lazaridis Hospitality Μarketing) – Δέσποινα Μαντά (Lazaridis Hospitality Marketing)- Ιωάννα Μαλέσκου – Δήμητρα Σκανδάλη (Dusit Suites) – Παναγιώτης Μερτέκης (Dusit Suites)

 

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!