Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Σταγόνες Πάθους» με την Αλεξάνδρα Γκράβας: Φιλανθρωπική συναυλία για την ενίσχυση της «ΕΛΕΠΑΠ» Ιωαννίνων (ΦΩΤΟ)

Στις 20 Απρίλιου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία  με την διεθνή Ελληνίδα μέτζο-σοπράνο Αλεξάνδρα Γκράβας, στην Αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» στα Ιωάννινα, τα έσοδα από την οποία θα διατεθούν στο παράρτημα της «ΕΛΕΠΑΠ» Ιωαννίνων.  

Η Αλεξάνδρα Γκράβας, ευαισθητοποιημένη σε θέματα των παιδιών τραγουδά αφιλοκερδώς στη συναυλία που έχει τίτλο «Σταγόνες Πάθους» και διοργανώνεται από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.

Θα ερμηνεύσει τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων συνθετών όπως των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη και άλλων. Στο πιάνο θα την συνοδεύσει ο πιανίστας Πέτρος Μπούρας. Το ίδιο πρόγραμμα έχει παρουσιάσει με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό, καθώς και στο Φεστιβάλ Ναυπλίου τον Ιούνιο του 2015.

a1757114-ef7b-451c-aa48-606a8006d633

Λίγα λόγια για τον «ΕΛΠΑΠ» Ιωαννίνων και την Αλεξάνδρα Γκράβας

Το Παράρτημα ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων ιδρύθηκε και λειτουργεί στα Ιωάννινα από το 1981. Είναι Σωματείο Ειδικώς Αναγνωρισμένο ως Φιλανθρωπικό (Ν.Π.Ι.Δ.) και εποπτεύεται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Διοικείται από 11μελές άμισθο Δ.Σ. Είναι Κέντρο ανοικτής περίθαλψης που στόχο έχει τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για θεραπεία, εκπαίδευση, αποκατάσταση και ένταξη στην κοινωνία παιδιών από βρεφική ηλικία μέχρι 16 ετών με εγκεφαλική παράλυση, ψυχοκινητική καθυστέρηση, σύνδρομα, διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές κ.α.

cd6bae52-d692-40a6-a7b8-a8c26c436a4b

Πληροφορίες εκδήλωσης

20 Απριλίου 20.30. Αίθουσα «Β Πυρσινέλλας» Είσοδος 5 ευρώ.

Η συναυλία διοργανώνεται από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.

ytyrtrhrere

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!