Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Διονύσης Ζάχος: Πρεμιέρα στις 6 Νοεμβρίου με την ξεκαρδιστική παράσταση «Satiros 2»

 Τη Δευτέρα στις  6 Νοεμβρίου   κάνει πρεμιέρα για δεύυερη χρονια η  ξεκαρδιστική παράσταση του Διονύση Ζάχου «Satiros 2». Κάθε Δευτέρα στις 21:30 στο  «Mayor» στο Κολωνάκι,   ο τααντούχος performer   θα δίνει τον καλύτερό του εαυτό  με 19 καινούργια κουστούμια φρέσκες μιμήσεις και πολύ επικαιρότητα. Θα παρελάσουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως ΚΕΝ  στα ροζ, ο Κασσελακης να πηδάει εμπόδια ενώ θα απολαύσουμε την Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Ευτυχή Μπλέτσα, τη Δέσποινα Βανδή, την Άννα Βίσση, τον  Σάκη Ρουβά και πολλά πρόσωπα ακόμα.

Φυσικά  δεν θα λείψουν και τα τηλεοπτικά  πρόσωπα της φετινής σεζόν  όπως ο Παπακαλιάτη, η Αλεξιου και ο Καβογιάννης  από τον Μαέστρο, αλλά και πρόσωπα από τη  «Γη της Ελιάς, τη  «Μάγισσα»  και άλλα. Θα μας δώσει τη δική του εκδοχή για τους ήρωες με πολλή δόση χιούμορ. Ο μοναδικός Διονύσης Ζάχος δεν ξεχνάει ποτέ και τις  μεγάλες ντίβες του ελληνικού πενταγράμμου και θέατρο όπως τη  Μαρινέλλα, τη Βίκυ  Μοσχολιού, τη  Νανά Μούσχουρη, την  Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη  Ρένα Βλαχοπούλου, τη  Ζωζώ Σαπουντζάκη, τη  Μελινα…

Σύνθημα της παράστασης είναι «ο άνθρωπος» γιατί στο φινάλε του πάντα μας στέλνει σπίτι μας με  τον προβληματισμό  πως δε με είπαν «ΑΝΘΡΩΠΟ.

Συντελεστές της παράστασης

μουσική επιμέλεια: Ακης Παππας

make up hairstyle:  Νικος Ζήσης

Περούκες:KDG Hair Boutique

Κουστούμια:  Ρούλα Μανδελου

Φωτο:  Βασίλης Ψαρρός

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!