Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Wine & Champagne Tasting στην Αθηναϊκή Ριβιέρα!

All About Gourmets πραγματοποίησε το επίσημο launch του Lush Blush Rosé και της Champagne Frerehjean Fréres, σε ένα μοναδικό Wine & Champagne Tasting στο Island Club & Restaurant, με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Η επιτυχημένη πορεία των δύο brands που εκπροσωπεί η All About Gourmets, επισφραγίστηκε την καλοκαιρινή περίοδο, με την συνεργασία της εταιρείας με μεγάλες τουριστικές επιχειρήσεις και χώρους εστίασης σε Ελλάδα και Κύπρο, ανάμεσα τους το Island Club & Restaurant, το Athénée, το Cavo Tagoo Mykonos, το Beefbar, το Plaza Resort Hotel, το Four Seasons Cyprus κ.α.

Εκλεκτοί καλεσμένοι, ανάμεσά τους εκπρόσωποι την τέχνης, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες έδωσαν το παρόν στην λαμπερή εκδήλωση, με πρωταγωνιστές, το Lush Blush Rosé και την Champagne Frerehjean Fréres.

Λίγα λόγια για την All About Gourmets

Η All About Gourmets, ιδρύθηκε το 2011 με κύριο στόχο την εισαγωγή ελληνικών και διεθνών προϊόντων στις παγκόσμιες αγορές. Δραστηριοποιείται κυρίως στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μέση Ανατολή, παρέχοντας εκλεκτά προϊόντα στον τελικό καταναλωτή καθώς επίσης και σε επιχειρήσεις χονδρικής ή λιανικής που σχετίζονται με υπηρεσίες φιλοξενίας, εστίασης και όσους κλάδους σχετίζονται με τρόφιμα. Η εταιρεία εστιάζει σε μια σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας που αποτελούν τη βάση της μεσογειακής κουζίνας. Ως premium προϊόντα διατροφής θα κερδίσουν αμέσως την εμπιστοσύνη σας, καθώς επικεντρώνονται στην άριστη ποιότητα, τη θρεπτική αξία και τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, παραγωγής και συσκευασίας.

Lush Blush Rosé. Το εκλεκτό ροζέ κρασί Lush Blush εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την εταιρεία All About Gourmets. Πρόκειται για ένα ροζέ κρασί με γεμάτη και δυνατή γεύση που γεννήθηκε για να συνοδεύει ιδανικά τις υψηλές γαστρονομικές απαιτήσεις και να δημιουργεί αξέχαστες στιγμές με την παρέα. Γεννημένο στην Ακτή της Προβηγκίας με τα έντονα αρώματά του, δημιουργεί ένα αρμονικό πάντρεμα μεταξύ φαγητού και κρασιού. Γεύσεις από φρούτα όπως ροδάκινο, νεκταρίνι αλλά και ροζ τριαντάφυλλα και άνθη κερασιάς κάνει πολλούς να συγκαταλέγουν το Lush Blush ανάμεσα στα καλύτερα ροζέ κρασιά στον κόσμο.

Champagne Frerehjean Fréres. Οι σαμπάνιες Frerejean Frères, επίσημος συνεργάτης του Michelin Guide 2023, η νέα αντιπροσωπεία της εταιρείας All About Gourmets στην Ελλάδα, από τους αμπελώνες της διάσημης Côte des Blancs και το χωριό Grauves που βρίσκεται 10 χιλιόμετρα νότια από το Epernay της Γαλλίας. Η εξαιρετική ποιότητα συνδυάζεται με τα ξεχωριστά, πολύπλοκα και κομψά τους χαρακτηριστικά. Στην παρασκευή και ζύμωση της σαμπάνιας ακολουθείται μια νέα προσέγγιση που σέβεται και μένει πιστή τις παραδοσιακές μεθόδους, αλλά αφήνει περιθώρια για την καινοτομία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!