Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το λαμπερό launch party της Chrome Horse Tequila του Jack Morgan στη Μύκονο (Εικόνες)

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας Jack Morgan, ο οποίος έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την Ελλάδα και ιδιαίτερα με τη Μύκονο, καθώς την επισκέπτεται σταθερά κάθε καλοκαίρι για διακοπές με διάσημους φίλους του, επέλεξε το κοσμοπολίτικο κυκλαδίτικο νησί για να παρουσιάσει στην ελληνική αγορά την τεκίλα του με την επωνυμία Chrome Horse Tequila.

Δίχως αμφιβολία, το φαντασμαγορικό πάρτι για το επίσημο launch της luxury τεκίλας, ήταν ένα από τα πιο ηχηρά του καλοκαιριού στη Μύκονο, συγκεντρώνοντας πλήθος προσωπικοτήτων και διασημοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το exclusive dinner party πραγματοποιήθηκε σε μία ιδιωτική βίλα στην περιοχή της Αλεόμανδρας στη Μύκονο.

«Η Chrome Horse Tequila πυροδοτήθηκε από την επιθυμία μου να δημιουργήσω μια τεκίλα που είναι τόσο εκλεπτυσμένη όσο και οι άνθρωποι που παρακολουθώ να την απολαμβάνουν. Εμπνεύστηκα από τους φίλους και τους συναδέλφους μου που παρατήρησα να πίνουν τεκίλα με εξελιγμένο τρόπο. Η τεκίλα, εξάλλου, έχει καθιερωθεί ως το πρώτο ποτό σε όλες τις κοινωνικές περιστάσεις, τόσο για τις αναζωογονητικές της ιδιότητες όσο και για την έλλειψη βαρέων σακχάρων. Πλέον απολαμβάνεται, όπως παραδοσιακά καταναλωνόταν η βότκα ή το τζιν. Οι φίλοι μου και εγώ εκτιμούμε μια ποιοτική τεκίλα που αναμειγνύεται αβίαστα, αλλά είναι εξίσου νόστιμη όταν πίνεται σκέτη. H Chrome Horse Tequila είναι ακριβώς αυτό, ένα απόσταγμα πολυτελείας με τις πιο καθαρές, φρέσκες γευστικές νότες. Πραγματοποιήθηκε με την αξιοποίηση των νεότερων καινοτομιών στην τριπλή απόσταξη. Ελπίζω ότι το Chrome Horse Society μπορεί να γίνει κάτι περισσότερο από ένα προϊόν, αλλά μια πλατφόρμα χωρίς αποκλεισμούς για να συνδέσει μια ολόκληρη κοινωνία και τους λάτρεις της τεκίλας, εξερευνώντας την με νέους, διασκεδαστικούς και απροσδόκητους τρόπους. Το Chrome Horse Society είναι ένα brand με επίκεντρο το μέλλον που αγκαλιάζει το σύγχρονο πνεύμα της τεκίλας και των θαυμαστών της», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημιουργός της Jack Morgan, απόγονος της γνωστής οικογένειας Αμερικανών τραπεζιτών που έχουν συνδέσει το επίθετό τους με το διεθνές χρηματοπιστωτικό ίδρυμα J.P. Morgan.

Κατά τη διάρκεια του λαμπερού exclusive party, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την Chrome Horse Tequila και να γνωρίσουν τα διάσημα cocktails της, όπως το Glam Water, την Polished Paloma, την Monochrome Margarita, το Unbridled Martini, το Leading Rein και το signature Chrome Horse Rocks.

Περισσότερες πληροφορίες για την Chrome Horse Tequila και τα cocktails της
μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site chromehorsesociety.com

Λίγα λόγια για την Chrome Horse Tequila:

Η Chrome Horse Tequila γεννήθηκε από ένα γνήσιο πάθος για την τεκίλα και μια ακλόνητη δέσμευση για τη δημιουργία ενός πραγματικά εξαιρετικού πνεύματος για να απολαύσετε και να θυμάστε ιδιαίτερες στιγμές. Με έμπνευση από τη βαθιά αγάπη του ιδρυτή της τόσο για την ιππασία όσο και για την τεκίλα, η αφοσίωση του Jack Morgan στην τέχνη της απόσταξης και την απαιτητική γεύση κορυφώθηκε με τη δημιουργία μιας από τις πιο εκλεπτυσμένες και βελούδινες τεκίλες που διατίθενται σήμερα. Η εκτεταμένη έρευνα του κλάδου και οι επίπονες αξιολογήσεις που διεξήχθησαν στο Jalisco του Μεξικού οδήγησαν τελικά στην ανεύρεση του ιδανικού συνεργάτη, της Destileria Leyros, για να ζωντανέψει το όραμα της Chrome Horse Tequila. Με ένα εξαιρετικό μείγμα παράδοσης, δεξιοτεχνίας και των καλύτερων συστατικών, η τεκίλα Chrome Horse αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης στην παρασκευή της. Είναι μια αρμονική συγχώνευση ανάμεσα στο πάθος για την ιππασία, την αγάπη για την τεκίλα και την επιδίωξη της ασυναγώνιστης τελειότητας. Η Chrome Horse Tequila Blanco είναι μια luxury τεκίλα, με υψηλές νότες εσπεριδοειδών, πολυεπίπεδα αρώματα πικάντικου πιπεριού και μια παρατεταμένη ζεστασιά αρωματικής γλυκύτητας. Είναι μια τεκίλα ασυναγώνιστη σε γεύση και ποιότητα, τόσο καθαρή που μπορείτε να την απολαύσετε σε οποιοδήποτε cocktail αλλά και σκέτη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!