Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα everest στηρίζουν την προσπάθεια της HOPEgenesis για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα

Τα everest, πιστά στη δέσμευση τους να αξιοποιούν το μέγεθός τους ώστε να συνεισφέρουν  στο γενικό καλό,  προχωρούν σε μία νέα συνεργασία με την HOPEgenesis. Πρόκειται για μία ελληνική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2015 και δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας, με όραμα να ανατρέψει το κλίμα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Στόχος της είναι η γνωστοποίηση, ανάλυση και μελέτη των αιτιών του ζητήματος της υπογεννητικότητας, με σκοπό να δημιουργηθούν ενέργειες και δράσεις που θα ανατρέψουν το αρνητικό ισοζύγιο γεννήσεων – θανάτων.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας σχεδιάστηκαν οι κουμπαράδες της HOPEgenesisοι οποίοι έχουν τοποθετηθεί στα καταστήματα, παρέχοντας τη δυνατότητα στους  πελάτες των everest να στηρίξουν το έργο της.

Ο κ. Κοσμάς Κροκίδας, Chief Marketing Officer του Ομίλου Goody’s-Everest, δήλωσε σχετικά: ”Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία. Η ομάδα της HOPEgenesis ασχολείται με ένα ιδιαίτερα κρίσιμο θέμα και για αυτό είμαστε περήφανοι που έχουμε την ευκαιρία να συνεισφέρουμε στην προσπάθειά της. Η στήριξη πρωτοβουλιών και οργανισμών που επιτελούν κοινωνικό έργο αποτελεί στρατηγικό πυλώνα για εμάς.  Ευελπιστούμε ότι η συνεργασία με τη HOPEgenesis θα δώσει τη δυνατότητα  στα καταστήματά μας να λειτουργήσουν ως μια πλατφόρμα ενημέρωσης και επικοινωνίας δράσεων και οργανισμών στο ευρύ κοινό, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στο έργο τους.”

Η κ. Εύα Παπαδάκη, Project Manager της ΑΣΤ.Μ.Ε. HOPEgenesis ανέφερε: «Σήμερα ξεκινά μία ιδιαίτερα ελπιδοφόρα συνεργασία με τα καταστήματα everest, τα οποία αποτελούν το μέσο με το οποίο θα γνωρίσει περισσότερος κόσμος το έργο μας για την ανατροπή της υπογεννητικότητας και τη στήριξη της οικογένειας στην Ελλάδα, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Καλούμε όλο τον κόσμο να μάθει για τη δράση μας και, εφόσον το επιθυμεί, να συνδράμει σε αυτή. Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο Goodys – Everest για την ευκαιρία που μας παρέχει και την εποικοδομητική συνεργασία

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!