Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Με Διονύση Ζάχο για 5η χρονιά το καρναβάλι του Κομιτατου Πρεβεζας στην Πρέβεζα

Το Κομιτάτο επιστρέφει ξανά στους δρόμους και μαζί του επιστρέφει και ο παρουσιαστής του επί σειρά ετών Διονύσης Ζάχος. Ο γνωστός καλλιτέχνης -μίμος ετοιμάζεται για μια ακόμη φορά να καταπλήξει τα πλήθη και να μεταδώσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, το κέφι, τη ζωντάνια, την φαντασία και την πολυχρωμία του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Είναι μία ακόμη δημόσια παράσταση του γνωστού καλλιτέχνη στην παραλία της Πρέβεζας που του απελευθερώνει το αποκριάτικο μπρίο του και απογειώνει τόσο τους χιλιάδες Καρναβαλιστές, όσο και τους χιλιάδες κόσμου που παρακολουθούν την παρέλαση.

 

Οι δρόμοι του Κομιτάτου με τον Διονύση Ζάχο, συναντιούνται ξανά, που αλλού, στους Αποκριάτικους δρόμους της Πρέβεζας, με μουσικές, τραγούδια, κομφετί και σερπαντίνες.

Ο Διονύσης Ζάχος λοιπόν προβάρει τα Αποκριάτικά του για τη μεγάλη με άρματα παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και ετοιμάζεται μαζί με το Κομιτάτο να καταπλήξουν τα πλήθη! Κ

 

 

 Το ίδιο βράδυ θα  κάνει εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί της Πρέβεζας, το  Room52  ενώ στις  26 Φεβρουαρίου  θα βρίσκεται στη μαγευτική Αράχωβα στο «Αρχοντικό» για να φτάσει την διασκέδαση στα ύψη!

 

Τέλος ο Διονύσης Ζάχος με την παράσταση «Satiros» πήρε νέα παράταση μέχρι τις 13 Μαρτίου στο Κολωνάκι  στο Mayor

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dionisis Zachos (@dionisis_zachos)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!