Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Stella’s plants shop, ο μαγικός κόσμος των λουλουδιών στο Κολωνάκι

Η σχέση της Στέλλας και του Νίκου με τα λουλούδια κρατάει εδώ και 25 χρόνια, γεμάτα εμπειρίες, αγάπη και λατρεία για τα φυτά. Το λουλούδι είναι σαν τον έρωτα, με την πρώτη ματιά γοητεύεσαι από την ομορφιά του, με το πέρας του καιρού ενθουσιάζεσαι με τα άνθη του και ξεκινάς να το φροντίζεις, όσο το φροντίζεις τόσο μεγαλώνει και άλλο τόσο ομορφαίνει, και αν μαραθεί θα σε πληγώσει και αν σε πληγώσει στο Stella’s Plants Shop γνωρίζουν πώς θα το επαναφέρουν.

Στο Stella’s Plants το unique sales proposition παίρνει σάρκα και οστά. Είναι ένα κατάστημα στολίδι στο κέντρο της Αθήνας στο οποίο μπορείς να βρεις μερικά από τα σπανιότερα φυτά στην Ελλάδα.

Ένας δεύτερος παράγοντας που κάνει το συγκεκριμένο plant shop μοναδικό είναι η σχέση της υψηλής ποιότητας με τις ελκυστικές τιμές.

Η αγάπη του Stella’s Plants Shop για την δημιουργικότητα σε συνδυασμό με την υλοποίηση της σε στολισμούς γάμων, βαφτίσεων, δεξιώσεων ή άλλων events, καθώς και η σχεδίαση του κήπου ή του μπαλκονιού σας, προσφέρει απέραντη χαρά στους ιδιοκτήτες του. Κι αν αναρωτιέσαι πως θα σου λύσουν όλες τις απορίες σου, μη διστάσεις να τους ρωτήσεις στα social media, και πιο συγκεκριμένα στη σελίδα στο Instagram @stellas.plants.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!