Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γονίδης-Μελάς: λαοθάλασσα» κόσμου από το διήμερο πρεμιέρας τους στο «Vegas»

Ασφυκτικό sold out, προκάλεσαν από το πρώτο κιόλας διήμερο της πρεμιέρας τους, ο Σταμάτης Γονίδης και ο Ζαφείρης Μελάς.

Η συνύπαρξη-μεγατόνων (όπως χαρακτηρίστηκε από πολλούς), των δύο σπουδαίων λαϊκών ερμηνευτών, οn stage του «Vegas Live Stage», προκάλεσε ντελίριο στον κόσμο, που έσπευσαν να τους απολαύσουν από κοντά, και να τους αποθεώσουν.

Τόσο την Παρασκευή, όσο και το Σάββατο, σημειώθηκε το αδιαχώρητο, με δεκάδες κόσμου, να κάνουν ουρές, έξω από το hot spot της Πέτρου Ράλλη, μην καταφέρνοντας να έχουν την ευκαιρία, να μπούνε, και να διασκεδάσουν, με τα δύο ινδάλματα, του λαϊκού πενταγράμμου.

 

Οι εικόνες, μιλούν από μόνες τους, για το τι πραγματικά, βίωσαν, όσοι βρέθηκαν στο «Vegas Live Stage».

Το σκηνικό, μοναδικό, «ντυμένο», με ότι πιο σύγχρονο, υπάρχει σε ήχο και φως.Το πρόγραμμα, φρέσκο, μοντέρνο, ξεφαντωτικό, που υμνεί, το καλό, λαϊκό τραγούδι!

Ο Σταμάτης Γονίδης, στα καλύτερά του, απογειώνει τις μεγάλες επιτυχίες του, και εκτοξεύει το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη. Ο Ζαφείρης Μελάς, δίνει το δικό του ρεσιτάλ ερμηνείας! Μαζί με ένα επιτελείο ταλαντούχων ερμηνευτών στο πλευρό τους, εκ των οποίων η Εύα Μπάιλα, ο Νίκος Δούρος,  και η Στεφανία Γονίδη, κατάφεραν, όλοι μαζί, να κερδίσουν, το χειροκρότημα του κόσμου! Τα ντουέτα και οι μουσικές εκπλήξεις επί σκηνής, κέρδισαν επίσης τις εντυπώσεις.

 

Η συνέχεια, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, στο Vegas Live Stage, με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Ζαφείρη Μελά, να πρωταγωνιστούν, στον αθηναϊκό χάρτη διασκέδασης!

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!