Privilege Beach House: Ένα διαφορετικό ταξίδι στη γεύση, τη διασκέδαση και τις φθινοπωρινές νύχτες.

Ο απόλυτος προορισμός που συνεχίζει να μονοπωλεί είναι το Privilege Beach House, δίνοντας στους επισκέπτες του μια κορυφαία seaside εμπειρία χαλάρωσης, απόλαυσης και πολυτέλειας. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Γιώργο Ντάβλα, να απολαμβάνει «seaside» dinner και να ανταλλάσσει φιλικούς χαιρετισμούς με τον υπεύθυνο του Privilege Beach House, Γιάννη Θωμαΐδη. Με έδρα την κοσμοπολίτικη και εμβληματική […]

Ο απόλυτος προορισμός που συνεχίζει να μονοπωλεί είναι το Privilege Beach

House, δίνοντας στους επισκέπτες του μια κορυφαία seaside εμπειρία χαλάρωσης,

απόλαυσης και πολυτέλειας.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Γιώργο Ντάβλα, να απολαμβάνει «seaside»

dinner και να ανταλλάσσει φιλικούς χαιρετισμούς με τον υπεύθυνο του Privilege

Beach House, Γιάννη Θωμαΐδη.

Με έδρα την κοσμοπολίτικη και εμβληματική παραλία Astir beach στον Αστέρα

Βουλιαγμένης, το Privilege Beach House υποδέχεται το φθινόπωρο δίπλα στην

παραλία, από νωρίς το πρωί με μπάνιο μέχρι αργά το βράδυ για δείπνο και ποτό

στους ειδικά διαμορφωμένους αποκλειστικούς χώρους του.

Στη μοναδική του τοποθεσία, το εστιατόριο του Privilege Beach House αναδεικνύει

τη φυσική ομορφιά του τοπίου, καθώς τονίζεται από τις έντεχνες πινελιές του

σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Δημήτρη Οικονόμου ενώ το μενού σχεδιάστηκε από

τον σεφ Νίκο Θωμά, ο οποίος είναι γνωστός για την αντιπροσώπευση της σκηνής

της βιστρονομίας στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον σεφ Κώστα Τερζούδη.

Οι σύγχρονες μεσογειακές γεύσεις που βασίζονται σε εξαιρετικές πρώτες ύλες και

τεχνικές αποτελούν την ιδανική επιλογή για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο.

Χαλαρώστε με ένα ποτό στο χέρι στον χώρο του Sky Lounge και απολαύστε ειδικές

παραστάσεις δίπλα στην παραλία. Τη λίστα των premium cocktails επιμελείται για

άλλη μια φορά η ομάδα του Lost + Found (Λευκωσία, Κύπρος) που είναι γνωστή για

την παγκόσμια καταξίωση της ενώ οι διάσημοι τίτλοι των αγαπημένων σας cocktail

της δεκαετίας του '90 αλλάζουν συστατικά και αρώματα διατηρώντας παράλληλα

τους ξεχωριστούς γευστικούς τους χαρακτήρες.