Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Γελάμε δυνατά»: Ο Διονύσης Ζάχος σε μια μοναδική εμφάνιση απόψε στην πατρίδα του τα Γιάννενα (εικόνες)

Ο Διονύσης Ζάχος εδώ και 22 χρόνια στο χώρο της showbiz, δεν είναι απλά ένας ταλαντούχος ηθοποιός ή ένας εκπληκτικός showman, είναι τα πάντα στη σκηνή! Είναι ένας καλλιτέχνης που τσαλακώνεται…διακωμωδεί…μεταμορφώνεται…μιμείται…και με την ίδια μαεστρία που σε κάνει και γελάς, ταυτόχρονα μπορεί και να σε συγκινεί. Οι ατάκες του όλα αυτά τα χρόνια έχουν αφήσει ιστορία.

 

Η εφευρετικότητα, τα πειράγματα και η interactive επαφή με το κοινό είναι ασύλληπτα μεταδοτική και ανατρεπτική. Μας έχει χαρίσει πολλαπλές προσωπικότητες και  μεγάλες ντίβες μέσα από τα show, όπως Ρένα Βλαχοπούλου Αλίκη Βουγιουκλάκη, Ζωζώ  Σαπουτζάκη, Μαρινέλλα, Μοσχολιού, Μούσχουρη, Μελίνα κ.α. Όλες αυτές οι προσωπικότητες μας κλείνουν το μάτι και συνωμοτών μαζί του για ώρες για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη!

 

Αλλά δεν σταματά εκεί…η επικαιρότητα συνεχίζεται δυναμικά και τραγελαφικά με Κυριάκο Μητσοτάκη, Παγώνη, Πρίνου, Κατσαφάδου, Κωσταντίνο Εμμανουήλ, Αγγελική Νικολούλη και το ζεύγος Μαυρίκιου Καβογιάννη, Φουρέιρα, Άντζελα Δημητρίου, Σάκη Ρουβά και πολλούς άλλους να μπλέκονται μεταξύ τους κι εμείς να γελάμε ασταμάτητα.

 

Φέτος η παράσταση λέγεται «Γελάμε δυνατά»  και υπόσχεται γέλια μέχρι δακρύων, συγκίνηση και μηνύματα για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι… όπως άλλωστε κλείνει και την παράσταση του με την συγκλονιστική ατάκα…«άνθρωπο με είπανε»…

 

 

Στα πλαίσια της περιοδείας του της παράστασης «Γελάμε δυνατά», ο Διονύσης Ζάχος θα κάνει μια μοναδική εμφάνιση στην πατρίδα του τα Γιάννενα και συγκεκριμένα στο cafe bar, Montage, απόψε στις 22:00

 

 

Στην ίδια πόλη μάλιστα ήταν προγραμματισμένες και άλλες εκδηλώσεις, που ακυρώθηκαν, σήμερα και αύριο, ανάμεσα τους και η εμφάνιση του Τάκη Ζαχαράτου στο θέατρο Φρόντζου, αύριο Τετάρτη λόγω πρόβλεψης κακών καιρικών συνθηκών, αλλά και λόγω χαμηλής προσέλευσης σύμφωνα με πληροφορίες.

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!