Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι hair experts της Angelopoulos Hair Company στο Cavo Tagoo Mykonos

Ο αγαπητός μετρ των δημοσίων σχέσεων, Γιώργος Ντάβλας, βρέθηκε στο νησί των Ανέμων, την Μύκονο και επισκέφτηκε τον hair specialist Εμμανουήλ Αθανασίου της αλυσίδας κομμωτηρίων Angelopoulos Hair Company, που δραστηριοποιείται στο ξενοδοχείο Cavo Tagoo.

 

 

 

 

Με κομμωτήρια σε Κηφισιά, Αμπελόκηπους, Νέα Σμύρνη, Πειραιά, Χαλάνδρι, Μύκονο για πάνω από 40 χρόνια, τα Angelopoulos Hair εξυπηρετούν τις ανάγκες ενός αρκετά μεγάλου business oriented πελατολογίου από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ παράλληλα βοηθούν τους πελάτες να εκφράσουν το στυλ τους, βασιζόμενοι όχι μόνο στις επιταγές της μόδας, αλλά και στον χαρακτήρα του κάθε ενός ξεχωριστά.

 

 

Οι ιδιοκτήτες των Angelopoulos Hair, Νικόλας και Ιωάννης Αγγελόπουλος, γνώστες των συνεχών αλλαγών στον κλάδο της κομμωτικής, των ερευνών και των στενών συνεργασιών με κορυφαίους κομμωτές και στυλίστες, διείσδυσαν σε νέες υπηρεσίες στο χώρο τους, όπως την Brazilian Keratin Treatment, που λάνσαραν πρώτοι στην Ελλάδα.

 

Παράλληλα συνεχίζουν τα συνεχή ταξίδια στις μεγαλύτερες πόλεις ανά τον κόσμο, εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων τους με νέα και καινοτόμα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα, διατηρώντας ταυτόχρονα το θεραπευτικό προφίλ που είχαν δημιουργήσει.

 

Ορόσημο αποτελεί, επίσης, κι η συνεργασία με την Kerrin/Qiqi Laboratories που έδωσε τη δυνατότητα διάθεσης προϊόντων κορυφαίας τεχνολογίας και ποιότητας, ενώ το τμήμα έρευνας κι ανάπτυξης καλύπτει τις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών και προσφέρει καινοτόμες λύσεις διαρκώς.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!