Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Φανή Χαλκιά και το Happy Weekend Training διοργάνωσαν το πιο wellness-motivation-fitness-dance party (εικόνες)

Οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του αθηναϊκού fitness & fashion crowd έδωσαν το παρών στο summer training event του “Happy Weekend Training” και της Φανής Χαλκιά, το οποίο έντυσε μουσικά ο Κώστας Φραγκολιάς. Dynamic Pilates με την pilates guru Ειρήνη Μαρσέλου, Burpee’s Challenge με τον Γιώργο Μανίκα , Callisthenics & ένα Well- being βιωματικό σεμινάριο, ήταν κάποιες από τις δραστηριότητες του all day workshop, που πραγματοποιήθηκε σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό και ολοκληρώθηκε με ένα εντυπωσιακό pool party!

 

Ο Σύλλογος Αθλητικού Τουρισμού “Happy Weekend Training”, ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2019 από τη Φανή Χαλκιά με trips & events με μικρές παρέες 25-30 ανθρώπων και ενδυναμώθηκε εν μέσω της Πανδημίας με μικρότερες ομάδες ανθρώπων που θέλησαν να ασχοληθούν με τη γυμναστική (fitness), τις αθλητικές δραστηριότητες (activities), εναλλακτικές θεραπείες όπως NLP, art therapy, διαλογισμό, οραματισμό, spa wellness, με σκοπό να προσφέρει χαρά και κέφι στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν κατά την παγκόσμια κοινότητα.

 

Σήμερα κατέληξε, ένα μεγάλο party με πολύ χορό και κέφι! Η Φανή Χαλκιά πιστεύει στην ιδέα ότι οι χαρούμενοι άνθρωποι είναι εκείνοι που μπορούν να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό… Και ότι η χαρά πηγάζει από την ομαδικότητα, το χιούμορ, τη γυμναστική, το χορό, το τραγούδι, τα ωραία μέρη, το καλό φαγητό, δηλαδή οτιδήποτε ανεβάζει τη σεροτονίνη στον ανθρώπινο οργανισμό. Το “Happy Weekend Training” ήρθε για να καταρρίψει τα στερεότυπα, όπως ότι η γυμναστική είναι αγγαρεία, οτι απευθύνεται μόνο σε πολύ γυμνασμένα σώματα, ότι οι δραστηριότητες όπως το beach volley είναι για νέους, τα activities είναι extreme ή και επικίνδυνα. Το “Happy Weekend Training” διδάσκει οτι το “fit” έρχεται μέσα από το “fun”!

 

Κώστας Φραγκολιάς-Φανή Χαλκιά-Ειρήνη Μαρσέλου-Χάρης Σιανίδης-Γιώργος Μανίκας-Ελίζαμπεθ Ελέτσι

 

 

 

H Ειρήνη Μαρσέλου

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!