Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εντυπωσιακό launch party για γνωστή εταιρεία καλλυντικών με Ελληνίδες καλλονές

 

 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το launch party της γνωστής εταιρείας καλλυντικών και περιποίησης άκρων ‘’J.K star nails”, στο ανανεωμένο της κατάστημα.

Beauty bloggers, fashion crowd και πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό κόσμο, έσπευσαν από νωρίς το απόγευμα να το επισκεφτούν και να γνωρίσουν απο κοντά τα νεα καλοκαιρινά προϊόντα της γνωστής εταιρείας “J.K star nails” ενώ διασκέδασαν με τις πιο ξεσηκωτικές μουσικές επιλογές της Μάγκυς Χαραλαμπίδου σε μία λαμπερή ατμόσφαιρα.
Νικολέτα Δρουβιώτη-Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου-Τζένη Κοντογιάννη- Στέργιος Μπάρδας-Έλενα Τσαγκρινού
Νικολέτα Δρουβιώτη-Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου-Τζένη Κοντογιάννη- Στέργιος Μπάρδας-Έλενα Τσαγκρινού
Εκτός των άλλων το παρών έδωσαν και οι ambassadors του “J.K star nails” Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Έλενα Τσαγκρινού.
Χάρης Σιανίδης-Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Η ελληνική εταιρεία “J.K star nails” ιδρύθηκε το 2013 και εξειδικεύεται στην εμπορία επαγγελματικών ειδών ονυχοπλαστικής και περιποίησης άκρων.
Στέργιος Μπάρδας-Μάριος Λάμπρου-Μάγκυ Χαραλαμπίδου-Νίνα Λοτσάρη-Τζένη Κοντογιάννη -Νικολέτα Δρουβιώτη

Διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε υλικά nail art και υλικά διακόσμησης νυχιών στην Ελλάδα. Ξεχωρίζει για τη ποιότητα, τη ποικιλία, την άψογη εξυπηρέτηση και την άμεση παράδοση!
Ελένη Τσολάκη- Χάρης Σιανίδης-Ελευθερία Νταβατζή -Άντζυ Ανδριτσόπουλου
Προσφέρει μια πλούσια συλλογή σε προϊόντα περιποίησης νυχιών και κρέμες σε χονδρική και σε λιανική πώληση και τα διανέμει σε ένα δίκτυο 40 σημείων πώλησης Gellie & Jlac σε όλη την Ελλάδα ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και σε αρκετές χώρες στο εξωτερικό! Η  αγαπημένη εταιρεία διαθέτει φυσικά καταστήματα στην Αττική καθώς και ένα ανανεωμένο και ελκυστικό e-shop στο www.star-nails.gr.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!