Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ρομαντικό σκηνικό στη Μύκονο από την βραβευμένη designer Άννα-Μαρία Ρογδάκη

Πριν λίγες ημέρες, πραγματοποιήθηκε ο πιο ρομαντικός γάμος στο νησί τον ανέμων! Σε ιδιωτική βίλα και με θέα το Αιγαίο, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης ο Μάικλ και η Μιράντα, που ζουν και εργάζονται στο Σικάγο. 

 

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν το μαγευτικό σκηνικό που στήθηκε από την βραβευμένη designer της Diamond Events, Άννα-Μαρία Ρογδάκη. Γήινοι τόνοι και υπέροχα δώρα με το διάσημο πια Greek Eye, ελληνικές γεύσεις και ήχοι από την βιολίστρια Eva Presley, συνέθεσαν τον πιο ρομαντικό γάμο της σεζόν.

Η εταιρεία Diamond Events, με τεράστια εμπειρία και επιτυχία έχει σχεδιάσει και πραγματοποιήσει destination γάμους και βαπτίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Άννα-Μαρία Ρογδάκη είναι η κορυφαία σχεδιάστρια εκδηλώσεων. Οι σπουδές της την οδήγησαν από την απόκτηση πτυχίου κλασικής μουσικής στη μελέτη γάμου στο Λονδίνο της Αγγλίας. Το πάθος και η αγάπη της για τη δουλειά, την ανεβάζουν σε αστρονομικά επίπεδα και η ίδια εργάζεται χτίζοντας μια στενή σχέση με τους πελάτες και εκφράζοντας την ιστορία τους μέσα από τα σχέδιά της.

Δείτε τις προτάσεις και τις συμβουλές της Άννας-Μαρίας Ρογδάκη στο https://diamondevents.gr.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!