Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η αιγαιοπελαγίτικη αύρα στο σπίτι σας κι αυτή την άνοιξη!

Οι νέες συλλογές του ΔΙΑΦΑΝΟ εμπνέονται από το ελληνικό καλοκαίρι και σας βοηθούν να δημιουργήσετε εξωτερικούς χώρους που θα απολαύσετε για την άνεση, το στιλ και την αιγαιοπελαγίτικη ατμόσφαιρα.

Το μπλε του Αιγαίου. Εκείνο το βαθύ μπλε που απολαμβάνουμε καθώς το πλοίο απομακρύνεται από το λιμάνι και μας μεταφέρει σε ένα πανέμορφο ελληνικό νησί. Εκείνο το γνώριμο μπλε στον ορίζοντα που καθαρίζει το μυαλό, όσο φορτίζουμε τις μπαταρίες μας σε μια ξαπλώστρα σε κάποια παραλία. Τα κοχύλια, τα κοράλλια, το γαλάζιο του ουρανού, συμπληρώνουν την αίσθηση, την ατμόσφαιρα που κουβαλά τόσες αναμνήσεις και τόσο όμορφη διάθεση. Αυτό θα φέρουμε στο σπίτι μας. Την αιγαιοπελαγίτικη αύρα, το ελληνικό μπλε.

Το μπλε που συμβολίζει την ηρεμία, την εμπιστοσύνη, την αυτοπεποίθηση. Το μπλε που μας θυμίζει ευτυχισμένες στιγμές, ανέμελες. Κι εκείνη την ομορφιά και την φυσική κομψότητα των νησιών και της θάλασσας. Την καθαρότητα που έχει το φως της καλοκαιρινής ημέρας και το αεράκι που υπονοείται πάντα κοιτώνας αυτό το αιγαιοπελαγίτικο μπλε. Το χρώμα που θεωρείται τόσο ευεργετικό για το σώμα και το μυαλό μας. Αυτό θα ντύσει τη διακόσμηση των εξωτερικών χώρων του σπιτιού μας και μαζί με το αξεπέραστο και διαχρονικό στιλ, θα φέρει την αισθητική αρμονία, το σύγχρονο ύφος και την ευδιάθετη φινέτσα.

Ώρα για …έξω!

Η θερμοκρασία έχει ήδη ανέβει, τα ρούχα σιγά σιγά ελαφραίνουν και το έξω πρωταγωνιστεί. Η βεράντα, ο κήπος, το μπαλκόνι γίνονται μέρος της καθημερινότητας και η εξωτερική διακόσμηση αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο.

Είναι η στιγμή που ανανεώνουμε τη διακόσμηση των εξωτερικών χώρων, η εποχή που φρεσκάρουμε το καθιστικό και την τραπεζαρία. Η ζωή μεταφέρεται στην βεράντα ή στην αυλή. Τα γεύματα γίνονται στην τραπεζαρία του μπαλκονιού ή του κήπου. Και οι στιγμές χαλάρωσης κουνιούνται νωχελικά και με στιλ σε μια πολυθρόνα – κούνια με σύγχρονο design.

Στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ θα βρείτε όλα εκείνα που χρειάζονται οι εξωτερικοί χώροι του σπιτιού σας για να αποκτήσουν στιλ και λειτουργική κομψότητα. Κομψές τραπεζαρίες, αναπαυτικά καθιστικά, design πολυθρόνες και μοντέρνες ξαπλώστρες δημιουργούν τον ιδανικό χώρο για να απολαύσετε βραδιές με φίλους, μεσημεριανά γεύματα, οικογενειακές στιγμές, ελεύθερο χρόνο… έξω! Όπως το ορίζει η εποχή και το προσωπικό σας γούστο.

Στρώστε τραπέζι…

Το μπλε έρχεται και στο τραπέζι σας. Ξεφύγετε από τα συμβατικά και τα κλασικά και σερβίρετε σε σερβίτσια με μπλε μοτίβα. Σουπλά, ποτήρια, πετσέτες, καράφες κρασιού φέρουν θαλασσινή αύρα και προσθέτουν ενδιαφέρον στα γεύματά σας. Καλαθάκια για το ψωμί, κανάτες νερού και πιάτα με ιδιαίτερα μοτίβα σε μπλε διακοσμούν την εξωτερική τραπεζαρία με μπλε νησιώτικη κομψότητα.

Κοραλλί πινελιές αποτελούν μια ευχάριστη έκπληξη στο σερβίρισμα με το πορτοκαλί που θυμίζει τα χρώματα του βυθού, αλλά και του ηλιοβασιλέματος να προσθέτουν μια διαφορετική νότα. Το μπλε άλλωστε πέρα από υπέροχο είναι και ένα χρώμα που συνδυάζεται εύκολα και συνυπάρχει αρμονικά σχεδόν με όλα τα υπόλοιπα.

Σε Aegean style…

Τα διακοσμητικά με θέμα τη θάλασσα θα δώσουν χαρακτήρα, ύφος και ταυτότητα σε κάθε χώρο του σπιτιού σας. Μαξιλάρια, πουφ, φαναράκια με κεριά ακολουθούν το αιγαιοπελαγίτικο στιλ και δημιουργούν μια υπέροχα ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα με στιλ, μοντέρνα διάθεση και διαχρονικό ύφος. Δημιουργείστε γωνιές που θα ομορφύνουν τις μέρες και τις νύχτες σας. Φτιάξτε τον δικό σας παράδεισο στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας. Ιππόκαμποι, κοχύλια, ψαράκια, κοράλλια προσθέτουν διακοσμητικές μπλε πινελιές και ο κήπος, η βεράντα, ακόμα και το μπαλκόνι σας μεταμορφώνεται σε όαση εμπνευσμένη από το μπλε του Αιγαίου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!