Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ζήσε την εμπειρία του καφέ με όλες σου τις αισθήσεις

 

Στην Αθηναϊκή Ριβιέρα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Espresse SA – Portioli, Νίκο Πάπα και τον αγαπητό μετρ των δημοσίων σχέσεων, Γιώργο Ντάβλα. Τους δύο άντρες συνδέει η πολυετή φιλία αλλά και η μεγάλη και αμοιβαία εκτίμηση που τρέφουν ο ένας για τον άλλο.

 

Η φιλική συνάντηση των δύο αντρών είχε άρωμα και γεύση Ιταλίας καθώς  απόλαυσαν τον κρεμώδη και βελούδινο καφέ freddo espresso Portioli, με το διαφορετικό άρωμα και την ντελικάτη γεύση, που αναδεικνύει την Espresse S.A. – Portioli στην κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά και στις πρώτες θέσεις προτίμησης μεταξύ των premium brands.

 

 

Η Espresse ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο τον καφέ espresso και των προϊόντων του Ιταλικού Οίκου Portioli (Μιλάνο). Απ’ τη σύσταση της, έχει εστιάσει στην ποιότητα των προϊόντων που αντιπροσωπεύει, με πάθος, ήθος και αξιοπιστία.

 

Στόχος της εταιρείας είναι, να συνεχίζει να δικαιώνει την ηγετική της θέση στο χώρο του καφέ, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της και διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Γιατί για την Espresse ο καλός καφές είναι ύψιστη αξία και όπως λέει ο Νίκος Πάπας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Espresse SA – Portioli «οι αξίες, είναι πάνω απ’ όλα».

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!