Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Quintessa: Γαστρονομικές απολαύσεις σε Κηφισιά και Κολωνάκι

Είτε στο κέντρο, είτε στα βόρεια, το Quintessa συνθέτει μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία για φαγητό και κοκτέιλ σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής.

Επιρροές από λατινικές χώρες, baroque πινελιές, ζεστή, ανεπιτήδευτη πολυτέλεια και θερμή φιλοξενία, με κάποιο τρόπο όλα συνδυάζονται στο Quintessa, μια νέα είσοδο στα αθηναϊκά, γαστρονομικά δρώμενα, με βάση την Κηφισιά και το Κολωνάκι.

Κηφισιά 

Κάτω από τους τεράστιους πολυελαίους του στην κεντρική σάλα και το έντονο πράσινο που δίνει μια αίσθηση κήπου σε ένα πρότζεκτ που υλοποίησε ο αρχιτέκτονας DIMITRIS PAVLIS WORKS, καταξιωμένος πλέον στο χώρο της εστίασης, μπορείτε να απολαύσετε το μενού του, δημιουργία του καταξιωμένου σεφ Δημήτρη Γιαννόπουλου, στη λογική του sharing plates, με πιάτα που επηρεάζονται σίγουρα από τις διεθνείς τάσεις και έχουν έναν international χαρακτήρα, χωρίς να λείπει φυσικά και το μεσογειακό/ελληνικό στοιχείο.

Ανάμεσά τους θα βρείτε Βιτέλο Ταραμοσαλάτο με μοσχάρι, ταραμά, κάππαρη και φρέσκο κρεμμύδι, γαρίδες κανταΐφι, μουσακά αραντσίνι με παρμεζάνα, σάλτσα ντομάτας και τζίντζερ σουσάμι, μυδοπίλαφο με τσίλι, μυρωδικά και passion fruit, ριζότο με σπαράγγια, λουκάνικο τσορίθο, lime, ντομάτα, πίνσα, μίνι μπέργκερς και πολλές ακόμη δημιουργικές επιλογές με μεσογειακά, ελληνικά και διεθνή στοιχεία.

Dimitris Michailaras

Φυσικά δεν λείπουν οι ξεχωριστές προτάσεις για after office cocktails, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε στον χώρο του μπαρ με τα κρεμασμένα φυτά, σε ένα πολύ ιδιαίτερο περιβάλλον που δημιουργεί την ψευδαίσθηση του πράσινου, ενώ στις 27/10 θα πραγματοποιηθεί Secret Concert με τη Νίνα Λοτσάρη.

Όποιες κι αν είναι οι ορέξεις σας, φαγητό ή ποτό, κάποιο Quintessa θα βρίσκεται κοντά σας για να τις ικανοποιήσει.

 

Κηφισιά

 

Κολωνάκι 

 

 

Info
Ξάνθου 3 Κολωνάκι, 106 73 Αθήνα T: (+30) 21 0363 7592

FB: Quintessa Athens INSTAGRAM: quintessa bistro Athens

 

 

Λεωφόρος Κηφισίας 324 Κηφισιά, 145 63 Αθήνα T: (+30) 21 0623 2506

FB: Quintessa Athens INSTAGRAM: quintessa bistro Athens

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!