Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Επιτυχημένη η συμμετοχή του εικαστικού Κώστα Ευαγγελάτου στις εκθέσεις του Ε.Ε.Τ.Ε στο Βυζαντινό Μουσείο (εικόνες)

Ο ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος συμμετείχε με έργα του στις δύο μεγάλες ομαδικές εκθέσεις που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος.

Στην έκθεση γλυπτικής που εγκαινιάστηκε στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση καλλιτεχνών, ιστορικών τέχνης και συλλεκτών, όπου εξέθεσε τη σύνθεση του “Κοσμογονική Ανάταση”, με σμιλεμένο σιδηρόλιθο που έφερε από ορυχεία του Κιέλου της Γερμανίας.

Επίσης στη μεγάλη έκθεση «Σκηνογραφία, Ενδυματολογία, Κόσμημα, Μάσκες θεάτρου – Έκθεση εφαρμογών των εικαστικών τεχνών» που εγκαινιάστηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα” του Δήμου Αθηναίων στο Θησείο.

Συμμετείχε με θεατρικά του κοσμήματα της  ενότητας “Μυθικά Περιδέραια”, από βότσαλα, πέτρες, πέρλες, σμάλτο, χρυσό, που έχει φιλοτεχνήσει στην Κεφαλονιά και τα οποία έχουν φορεθεί από τον ίδιο και μοντέλα του σε performance στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Και οι δύο εντυπωσιακές και ενδιαφέρουσες εκθέσεις που παρουσιάζουν ένα μεγάλο και ποικίλο φάσμα της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Οκτωβρίου 2019.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!