Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρεμιέρα-φωτιά με τον Πάνο Κιάμο στο Posidonio (Εικόνες)

Με σαρωτικό αέρα επέστρεψε ο Πάνος Κιάμος στο κατάμεστο Posidonio!

Το εντυπωσιακό σκηνικό των χορευτριών με παράλληλη εικονική ζωγραφική διαδέχθηκε η είσοδος του Πάνου Κιάμου από αναδυόμενες σκάλες με το πλήθος των παρευρισκόμενων να τον υποδέχεται με άκρατο ενθουσιασμό!

Σε ένθερμο κλίμα όλη η βραδιά της πρεμιέρας και η επόμενη με τους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Πάνου Κιάμου τραγουδώντας παρέα του, την νέα επιτυχία του «Σκάνδαλο», το απόλυτο hit «θέλω να σε ξαναδώ» το οποίο ο Πάνος Κιάμος το ερμηνεύει παρέα με την Antonella και την Courtney Parker, τα άλλα νέα τραγούδια του: «Αυτό να το θυμάσαι», «αλλού εσύ», «χαρταετός», «τάσεις φυγής» και τις μεγάλες παλαιότερες επιτυχίες του.

Ο Πάνος Κιάμος στην καλύτερη καλλιτεχνική του περίοδο εκτοξεύει το κέφι στα ύψη όπως μόνο εκείνος ξέρει και μετατρέπει την κάθε βραδιά σε ένα μοναδικό Party!

Εντυπωσιακό είναι το πρόγραμμα στο σύνολό του με δυναμικές εναλλαγές, χορευτικά και δυνατές ερμηνείες.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής της νεότερης γενιάς, ο Νικηφόρος, ξεσηκώνει το κοινό με τον δικό του τρόπο και παρουσιάζει ένα εκρηκτικό live πρόγραμμα με τις δικές του επιτυχίες: “Ξέρω τι κάνω”, “Σαν αλήτης”, “Άσπρο πάτο”, “Σαν τα μάτια σου”, “Φτάνω στο Θεό”, “Υποσχέσου”.

Την δική τους σφραγίδα βάζουν στο πρόγραμμα η ταλαντούχα και hot Antonella, ο ξεχωριστός Γιάννης Χατζηγεωργίου, η εντυπωσιακή Courtney Parker, η χαρισματική Βάλια Σωμαράκη, που σύντομα θα παρουσιάσουν τα νέα τους τραγούδια ενώ η Dj Λία Παπαδάκη αφήνει το δικό της στίγμα.

Η κάθε βραδιά στο Posidonio και ένα ανεπανάληπτο party!

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!