Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Από 27 Απριλίου ο Πάνος Κιάμος στο Posidonio

Μετά από μια σεζόν 10 μηνών απόλυτης επιτυχίας στο Posidonio, την sold out περιοδεία του στην Αμερική και τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη, ο Πάνος Κιάμος από 27 Απριλίου επιστρέφει στο Posidonio!

Το βράδυ του Μ. Σαββάτου- μετά την Ανάσταση και το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, ο Πάνος Κιάμος υπόσχεται βραδιές απόλυτου κεφιού έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Ο Πάνος Κιάμος με τις μεγάλες επιτυχίες του, τις νέες: το απόλυτο hit «θέλω να σε ξαναδώ», «αλλού εσύ», «χαρταετός», «τάσεις φυγής», «Αυτό να το θυμάσαι» και την καινούργια «Σκάνδαλο» σε συνδυασμό με την χαρισματική επικοινωνία του με τον κόσμο ξέρει να μετατρέπει την κάθε βραδιά σε ανεπανάληπτο Party!

Μαζί του, για ακόμα μία σεζόν, ο Νικηφόρος, που έχει αποδείξει πως έχει τον τρόπο να μας ξεσηκώνει και να παρουσιάζει ένα εκρηκτικό live πρόγραμμα. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής της νεότερης γενιάς με τις επιτυχίες του “Ξέρω τι κάνω”, “Σαν αλήτης”, “Άσπρο πάτο”, “Σαν τα μάτια σου”, “Φτάνω στο Θεό”, “Υποσχέσου” και τη μοναδική του ενέργεια, είναι έτοιμος να ανεβάσει και πάλι το κέφι στα ύψη!

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες: Αντονέλλα, ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Χατζηγεωργίου, η Courtney Parker, η Βάλια Σωμαράκη και η Dj Λία Παπαδάκη.

Οι νύχτες στο Posidonio θα είναι μοναδικές!

POSIDONIO Music Hall Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλ. 210 8941033-34-35-36

https://www.facebook.com/PosidonioMusicHall

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!