Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σκίζει στο Jack’s Lounge ο Διονύσης Ζάχος. Χαρίζει απίστευτο γέλιο στον κόσμο! (Εικόνες και βίντεο)

Κάνει χαμό και στα νότια προάστια και συγκεκριμένα σε ένα εκπληκτικό μαγαζί το «JACK’S LOUNGE » που ένα είναι σίγουρο…  θα γίνει το στέκι μας.

Ο  Διονύσης  Ζάχος ο γνωστός μίμος κάνει κάποιες εμφανίσεις στο Jacks Lounge στην Άνω Γλυφάδα με την παράσταση Κάνε κουράγιο Ελλάδα μου και σαρώνει.

όλες οι πρωταγώνιστριες είναι εκεί αφού τις παρουσιάζει όλες με το δικό του σπαρταριστό τρόπο, καθώς και τα  τα πρόσωπα της επικαιρότητας, αλλά και όλους τους αγαπημένους celebrities, όπως η Ελένη Μενεγάκη, Πάολα,Φουρέιρα, Μερκούρη Ρουβά Μαζωνάκη Βλαχοπούλου αλλά και πάρα πολλούς άλλους.

Σε  ένα κατάμεστο μαγαζί και ανάμεσα σε πολύ καλούς φίλους αφού τον επισκέφτηκαν ο Ζερό από τους Vegas ο Μεγακλής Βιντιάδης που πάντα ο Διονύσης δίνει μεγάλη σημασία αλλά και σεβασμό στα λόγια του, η Σύλβια Αντώναρου πρώην Μις Ελλάς αλλά και πρόεδρος του Συλλόγου »Δεν υπάρχουν Άνθρωποι με ειδικές ανάγκες αλλά μόνο Άνθρωποι» και φυσικά εγώ που δεν χάνω παράσταση του.

 

Πάρτε μια μικρή γεύση … Άμα θέλετε μεγάλη κλείστε τραπέζι στο μαγαζί τώρα…. Γούναρη 85 Ανω Γλυφάδα !! 

 

Ο ταλαντούχος μίμος παρουσίασε για μια ακόμη φορά μια εξαιρετική παράσταση ο κόσμος έκανε ψυχοθεραπεία, με το απίστευτο γέλιο και τις ατάκες που μας χαρίζει απολαμβάνοντας τα υπέροχα καθαρά ποτά και το εξαιρετικό φαγητό του Jacks Loungeαφού όπως όλα δείχνουν, οι Θαμώνες θέλουν τον Διονύση τους κάθε βδομάδα εκεί !!

Ο Διονύσης φανερά συγκινημένος τους ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους ενώ έκλεισε την βραδιά λέγοντας: «Όποιος έχει τα  πάντα και δεν έχει φίλους είναι πολύ φτωχός! Εγώ είμαι πλούσιους γιατί έχω πολλούς και καλούς φίλους καθώς επίσης και το ότι όλοι πρέπει να είμαστε Άνθρωποι γιατί μόνο αυτό μας έμεινε !!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!