Η Άννα Τσιάλτα παρουσίασε το πρωτο της βιβλίο «ΑννάΚατα» (Εικόνες)

Την Δευτέρα το βράδυ στην Αρχιτεκτονική μουσική σκηνή η Άννα Τσιάλτα τα έκανε όλα ΑννάΚατα.

Μια υπέροχη παρουσίαση του πρώτου της βιβλίου με τίτλο “Αννάκατα”,  το οποίο και υπογράφει για πρώτη φορά ως συγγραφέας η δημοσιογράφος  Άννα Τσιάλτα.

Η Σύλβια Αντώναρου είχε αναλάβει την επιμέλεια της βραδιάς. Και για να μην ξεχνιόμαστε  η Σύλβια Αντώναρου είναι πρώην “Μις Ελλάς”, εστεμμένη το 1988 παιδική φίλη της δημοσιογράφου και Πρόεδρος του συλλόγου “Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν μόνο Άνθρωοποι”. Η Σύλβια Αντώναρου δήλωσε ιδιαίτερα  χαρούμενη:  “ Η περηφάνεια που νιώθω για την αποψινή βραδιά είναι μεγαλύτερη από το βάρος της διοργάνωσης. Η Άννα Τσιάλτα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, είμαστε 22 χρόνια φίλες και η εμπιστοσύνη που μου έδειξε με τιμά! Η Άννα μπορεί να τα κάνει όλα ανάκατα! “

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν καλοί φίλοι της δημοσιογράφου και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου για να τιμήσουν την ίδια και τον ερχομό του πρώτου της βιβλίου!

Την θέση του παρουσιαστή είχε ο Διονύσης Ζάχος ο οποίος έβαλε φωτιά στην σκηνή με τις μιμήσεις του , προκαλώντας στο κοινό ασταμάτητο γέλιο! Ο ίδιος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο εγχείρημα της δημοσιογράφου και περισσότερες ατάκες!!! Στο πάνελ των ομιλητών ήταν ο σκηνοθέτης Μεγακλής Βιντιάδης, η Σύλβια Αντώναρου πρόεδρος συλλόγου “ Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν μόνο άνθρωποι “, η Χριστιάννα Μήλλα κλινική ψυχοθεραπεύτρια, η Μαίρη Μπάρκουλη αλλά και ο τραγουδιστής Θάνος Τζάνης.

Με τη Σύλβια Αντώναρου

 

Με τη Μαίρη Μπάρκουλη

Το Αννάκατα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Εμπειρία Εκδοτική και θα το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία! Είναι ένα βιβλίο που μιλάει μέσα από τις ατάκες της ζωής , ατάκες που όλοι λίγο ή πολύ χρησιμοποιούμε στην ζωή μας. Ο τίτλος του βιβλίου σύμφωνα με την Άννα Τσιάλτα, γεννήθηκε από έναν στιγμιαίο καφέ με φίλους. Έτσι ξαφνικά κάποιος από την παρέα το πρότεινε και βαφτίστηκε “ Αννάκατα “ !

Την βραδιά άνοιξε με το βιολί της η υπέροχη Γεωργία Ράππου.

 

Η ίδια η δημοσιογράφος και πλέον συγγραφέας δήλωσε πως : “ Έγραψα ένα βιβλίο αφιερωμένο στον πατέρα μου και στην κόρη μου, με πολύ αλήθεια! Είναι ατάκες από τη ζωή, είναι πράγματα που βιώνουμε καθημερινά αλλά είναι δύσκολο κάποιος να τα πει. Υπάρχουν λέξεις που δύσκολα ο άλλος τις γράφει και τις λέει.  Εγώ τόλμησα απλά να τις γράψω, ήθελα να τις κάνω ατάκες. Έτσι, έγινε το ΑννάΚατα! Θέλω να γίνει best seller αυτό το βιβλίο κι εύχομαι να γράψω κι άλλα πολλά. Ότι θέλουμε μπορεί να γίνει… “

likewoman.gr.