Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ευαγγελία Δερμετζόγλου : «Πολλές φορές ήθελα να φύγω από το Survivor, αλλά η παραγωγή με έπειθε και έμενα» (VIDEO)

Η νικήτρια του πρώτου Survivor, η Ευαγγελία Δερμετζόγλου, βρέθηκε στο The 2night Show το βράδυ της Τετάρτης και αποκάλυψε πως είχε σκεφτεί πολλές φορές να αποχωρήσει από το παιχνίδι, ωστόσο, η παραγωγή την έπειθε και παρέμενε μέσα.

«Επειδή εγώ είχα έρθει πολλές φορές σε αυτή τη θέση, να θέλω πραγματικά να φύγω από το παιχνίδι και είχα κάνει ανταρσία μέσα και το είχα σταματήσει το παιχνίδι, εσύ θα τα θυμάσαι, δεν είναι έτσι, δεν σε αφήνουν. Επειδή εγώ ήμουν ένα άτομο που “πούλαγα”, δεν το ήξερα βέβαια, και σαν προσωπικότητα και σαν χαρακτήρας “πουλούσα” πολύ, δεν με άφησαν, όχι βέβαια με τη βία, απλώς προσπαθούσαν να με πείσουν με κάθε τρόπο να μείνω στο παιχνίδι. Με έπεισαν, αλλά δεν με κράτησαν με το ζόρι», είπε η Ευαγγελία Δερμετζόγλου.

Επίσης έκανε σοκαριστικές αποκαλύψεις για τις συνθήκες διαβίωσης ενώ εξομολογήθηκε και πόσο δύσκολα πέρασε και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

«Το ορμονολογικό αποσυντονίζεται εντελώς και για να μπεις στην κανονική ροή του κύκλου σου θέλει θεραπείες. Εγώ έπαιρνα θεραπευτική αγωγή τουλάχιστον 2 χρόνια. Ήμασταν θεονήστικοι, δεν είχαμε ρούχα, ήταν όλα βρεγμένα, είχαμε μια αλλαξιά, δεν είχαμε ούτε σλιπάκι να φορέσουμε. Έπρεπε να μπαίνουμε στη θάλασσα το βράδυ με τα σκάφη, με κύματα… Τραγικές καταστάσεις τις οποίες κάποια στιγμή που έβλεπα ότι παραπαίω και οι συμπαίκτες μου είναι τελειωμένοι αλλά δεν μιλάει κανείς, πήρα πάλι πρωτοβουλία και είπα «Όπα ρε παιδιά! Συμφωνείτε να βγω μπροστά στην παραγωγή και να πω ότι αυτές οι συνθήκες ξεφεύγουν από τα όρια του παιχνιδιού. Τους είπα ότι αν πεθάνω ή αν πάθω κάτι σοβαρό θα μου πείτε ότι όλα είναι για ένα παιχνίδι. Ό,τι περπατούσε το σκότωνα και το έτρωγα! Κατευθείαν μέσα στο στόμα, από μυρμήγκια μέχρι σκαθάρια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://youtu.be/URayE26aa5I

Τέλος για το έπαθλο που κέρδισε αποκάλυψε ότι: «Τα χρήματα δεν μου άλλαξαν τη ζωή. Το έπαθλο ήταν 200 χιλιάδες, τα 48 μου τα κράτησε η εφορία. Είχαμε συμφωνήσει με την Ορθούλα ότι θα τα μοιράσουμε είτε κερδίσει εκείνη είτε κερδίσω εγώ. Πήρε τα μισά εκείνη, τα άλλα μισά εγώ. Με 70 χιλιάδες δεν νομίζω ότι σου αλλάζει η ζωή και μετά δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο με τα λεφτά», είπε μεταξύ άλλων η Ευαγγελία Δερμετζόγλου.

https://youtu.be/UZf2UgL5QfQ

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!