Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φως στο τούνελ με τον… Διονύση Ζάχο! (Εικόνες)

Ο δημοφιλής performer «μεταμορφώνεται» σε Αγγελική Νικολούλη και ετοιμάζεται να λύσει το μυστήριο με τα «Φονικά κοκτέιλ». Αυτός είναι ο τίτλος του νέου διαδραστικού project της ομάδας m-word που θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Απριλίου με ένα έγκλημα (!) στο club Apartment, στο Γκάζι.Mojitman, Mai Die, Caipethenia ή μήπως Bloody Mary;

Για κάποιον το κοκτέιλ αποδεικνύεται μοιραίο. Πέφτει «νεκρός» μπροστά στα μάτια των θαμώνων. Ένας από αυτούς είναι ο δράστης. Οι πόρτες κλείνουν και όλοι θεωρούνται ύποπτοι. Ποιος βρίσκεται πίσω από το φονικό κοκτέιλ;

Ο barman, η σερβιτόρα, ο DJ, κάποιος άλλος; Ξαφνικά ένα πρόσωπο «κλειδί» κάνει την εμφάνιση του και η υπόθεση παίρνει το δρόμο της εξιχνίασης.

Είναι η Ελληνίδα «Μις Μαρπλ», για την οποία δεν υπάρχουν άλυτα μυστήρια. Το λέει άλλωστε και το φετινό τρέιλερ της εκπομπής της, στον Alpha. Σ’ αυτό το βίντεο, όπου η Αγγελική Νικολούλη εμφανίζεται να ψάχνει για στοιχεία σ’ ένα λιβάδι, «πάτησαν» η Μαρία Χατζηγιάννη, σκηνοθέτης της εταιρείας παραγωγής m-word, και οι συνεργάτες της Μάρκελλος Πλακίτσης και Κέλλυ Καραμάνη για να γυρίσουν το δικό τους τρέιλερ με πρωταγωνιστή των Διονύση Ζάχο.

Ο performer αντέγραψε το look και το αυστηρό dress code της δημοσιογράφου και ξεχύθηκε κι εκείνος στους αγρούς, αναζητώντας αποδείξεις για τα «Φονικά κοκτέιλ». Το τρέιλερ θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα. Ο Διονύσης θα πραγματοποιήσει εμφάνιση ως Αγγελική Νικολούλη στις δυο πρώτες παραστάσεις του εν λόγω project, που κάνει θραύση στο εξωτερικό και θεωρείται η νέα μανία στο «escaping» (σ.σ. παιχνίδια ή διαδραστικά θεάματα, όπου αναζητούνται λύσεις σε γρίφους).

Σημειώνεται ότι ο Ζάχος έχει «μεταμορφωθεί» σε Αγγελική Νικολούλη κι άλλες φορές στο παρελθόν.

Οι δυο τους, εκτός από άριστες σχέσεις έχουν και γενέθλια την ίδια μέρα, στις 12 Φεβρουαρίου. Πριν από αρκετά χρόνια, μάλιστα, ο Διονύσης είχε παραβρεθεί ως Νικολούλη (!) σε birthday party της δημοσιογράφου!

Απο το πάρτυ και η επίμαχη φωτογραφία 

Πέρα από τη συμμετοχή του στα «Φονικά κοκτέιλ», ο Ζάχος συνεχίζει κανονικά την περιοδεία της παράστασης του «Κάνε κουράγιο Ελλάδα μου», όπου κάνει φέτος πολλές νέες μιμήσεις, τις οποίες δεν έχει τολμήσει κανένας άλλος, όπως της Σοφίας Βέμπο, της Σπεράντζας Βρανά και της Μαλβίνας Κάραλη.

 

Ο ίδιος θα εντάξει φυσικά στην παράσταση του και το βίντεο με την Ελληνίδα «Μις Μαρπλ» στο λιβάδι που αναμένεται από σήμερα να γίνει viral.


Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!