Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πέτρος Κωστόπουλος: Δείτε τι αποκάλυψε για το διαζύγιο από την Τζένη Μπαλατσινού (VIDEO)

Το 2014 ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού πήραν διαζύγιο μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου. Χωρίς να προκαλέσουν και χωρίς ίντριγκες, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ενώ διατηρούν άψογες σχέσεις και προτεραιότητά τους είναι τα τρία τους παιδιά, Αμαλία, Αλεξάνδρα και Μάξιμος.

Καλεσμένος στο Όλα Ξεκόλλα, το βράδυ της Τρίτης, ο Πέτρος αποκάλυψε ότι ο ίδιος δεν θα έβρισκε ποτέ το θάρρος να χωρίσει την Τζένη και το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να την ωθήσει να του πει εκείνη να χωρίσουν. «Δεν μπορούσα ποτέ να χωρίσω. Δεν είχα το σθένος. Πάντα έκανα αρκουδιές για να με διώξει η άλλη. Δεν με έδιωχνε. Όταν στο τέλος το έκανε, είπα : ”ok. Αφού το θες, φεύγω!”».

Παράλληλα, δεν δίστασε να εξομολογηθεί και το τι συμβαίνει τώρα στην προσωπική του ζωή, καθώς έχουν υπάρξει δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει βρει νέο έρωτα. «Είμαι εντελώς μόνος μου! Εγώ παρέα θα κάνω με τον πόνο μου! Απλά βγαίνω. Ακολούθησα τη συμβουλή που μου έδωσε ο Τζώνη Καλημέρης. Πρέπει να βγαίνουμε άμα χωρίζουμε!», είπε χαρακτηριστικά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!