Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λαμπερό fashion event με Μαστορκώστα, Σκορδά, Φαρμάκη (ΦΩΤΟ)

Το κατάστημα Di Piu και οι αγαπημένες του οικοδέσποινες Εύη και Τίνα Ρουμπέτη, έρχονται δυναμικά για ολόκληρο τον Μάρτιο και μόνο για ένα μήνα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 15, στο Χαλάνδρι σ’ ένα εκπληκτικό bazaar για όλα τα γούστα και τις ηλικίες.

Όλος ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία, να διαλέξει ρούχα γνωστών σχεδιαστών όπως DSQUARED, MONCLER, MOSCHINO, MARNI, JUICYCOUTURE, DOLCE & CABBANA, ALEXANDERMQUEEN, ICEBERG, MISSONI, BALMAIN, ROBERTO CAVALLI και πολλών άλλων σε τιμές που κόβουν την ανάσα ακόμα και από τις φετινές τους κολεξιόν. Στο opening party η οδός Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι πλημμύρισε από αυτοκίνητα, ενώ έξω από το μαγαζί επικράτησε το αδιαχώρητο μόλις άνοιξαν οι πόρτες από πολύ κόσμο που έσπευσε να αγοράσει δημιουργίες διάσημων brands σε τιμές -60%, -70%, και -80% από τις αρχικές.  Το παρών και πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο, ανάμεσα τους και η Φαιή Σκορδά που ήταν ευδιάθετη και πολύ κομψή!

Dj στο cocktail party ήταν η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ενώ όλοι οι φίλοι της Τίνας και της Εύης έδωσαν ραντεβού στο καλοκαιρινό “Di Piu” της Ρόδου.

Τίνα Ρουμπέτη-Εύη Ρουμπέτη

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!