Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

To freddonews στην παρουσίαση του «Star Academy»: Όσα μάθαμε και όσα ακούσαμε (ΦΩΤΟ)

Του Τσακίρη Κωνσταντίνου-freddonews.gr

Σε χαλαρό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η παρουσίαση του «Star Academy» μπροστά σε δημοσιογράφους και τηλεοπτικές κάμερες, αφού την Πέμπτη 16 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του «Έψιλον». Το freddonews.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει τα όσα έγιναν στην συνέντευξη τύπου των συντελεστών. Γνωρίσαμε την διευθύντρια της  ακαδημίας Κατερίνα Γκαγκάκη, τους κριτές, Άννα Βίσση, και Πέτρο Κωστόπουλο (ο Νίκος Καρβέλας απουσίαζε), τους καθηγητές φωνητικής Βασίλη Κωστόπουλο, Πολίνα Πρελορέτζου, την Χρύσα Ρώπα που αναλαμβάνει τα μαθήματα υποκριτικής, την Βασιλική Δημητροπούλου, που αναλαμβάνει να γυμνάσει τους παίκτες και τον γνωστό στιλίστα Αντώνη Βορεάκο που θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες στο styling,(επίσης από την παρουσίαση απουσίασε και ο χορογράφος Νίκος Μαριανός). Οι συγκριμένοι επαγγελματίες αναφέρθηκαν στον ρόλο τους στην μουσική ακαδημία και με ποιον τρόπο θα βοηθήσουν τα παιδιά να εξελιχθούν. Πρόκειται για 16 παίκτες, 8 αγόρια και 8 κορίτσια, τα οποία επιλέχθηκαν από τους καθηγητές φωνητικής και όχι από τους κριτές, όπως συμβαίνει σε όλα τα άλλα σόου.

Φυσικό επόμενο σε όλο αυτό είναι ότι η Βίσση, ο Καρβέλα και ο Κωστόπουλος  να γνωρίσουν και αυτοί  τους παίκτες στην πρεμιέρα, όπως και το τηλεοπτικό κοινό. Οι συμμετέχοντες θα μένουν σε μια έπαυλη ειδικά διαμορφωμένη για το «Star Academy», θα έχουν πολύωρα μαθήματα με τους καθηγητές κατά την διάρκεια της ημέρας, ενώ θα υπάρξουν και κάποια σεμινάρια από ειδικούς και θα γίνονται διάφορα events.

Όσον αφορά τα live θα γίνονται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο στούντιο 600-700 ατόμων, καθήμενων και όρθιων, καθώς προσβλέπουν κάθε φορά, στο να γίνεται ένα πάρτι. Κάθε βδομάδα τα live θα είναι θεματικά ώστε οι παίκτες να δοκιμάζονται σε διάφορα πράγματα και για πρώτη φορά οι 3 προτεινόμενοι για αποχώρηση θα επιλέγονται από τους κριτές ως είθισται, αλλά από την διευθύντρια της σχολής Κατερίνα Γκαγκάκη και τους καθηγητές μετά το τέλος των «ζωντανών», σύμφωνα με την πορεία της εβδομάδας και των Live. Στην συνέχεια ο κόσμος ψηφίζει τον έναν από τους τρεις υποψήφιους, για να παραμείνει στο σόου και οι κριτές στο τέλος είναι αυτοί που αποφασίσουν ποιος από τους δύο που δεν «σώθηκαν», αποχωρεί, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί σε αντίστοιχα τάλεντ σόου. Μετά από περίπου τέσσερις μήνες εγκλεισμού και «μάθησης», ο νικητής θα πάρει ένα συμβόλαιο ενός έτους με την Panik Records, ένα χρηματικό έπαθλο και ένα μεγάλο δώρο, που μπορεί να είναι και  ένα αυτοκίνητο.

Επίσης πέρα από την διαδικασία του σόου, μερικά από τα πράγματα που είδαμε και ακούσαμε, είναι ότι οι συντελεστές φαίνονται πολλοί χαρούμενοι για την συμμετοχή τους στο Star Academy», για τα live, τα μαθήματα που ξεκινούν, τις φωνές που έχουν διαλέξει για να μπουν στην Ακαδημία και να διαγωνιστούν στα live.

Φυσικά μεταξύ άλλων όλοι δήλωσαν πως αυτό που θέλουν είναι να δοθεί στα παιδιά η ευκαιρία να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα,  να τους ακούσουν κάποιοι και να μάθουν κάποια πράγματα και να εξελιχθούν, γιατί υπάρχουν και πολλές δυσκολίες στην μουσική βιομηχανία, ώστε να αναδειχθεί κάποιος.

Ωστόσο και η Χρύσα Ρώπα μίλησε για την δική της δουλειά στην «Ακαδημία» δίνοντας μας να καταλάβουμε μέσα από όσα δήλωσε  ότι είναι ένας άνθρωπος που αγαπά πολύ και έχει πάθος για την δουλειά της, το θέατρο και αυτό θα προσπαθήσει να περάσει τις γνώσεις και την εμπειρία της στους φιλόδοξους νέους τραγουδιστές, που δοκιμάζουν την τύχη τους στο «Star Academy».

Σε ερώτηση για το πώς βλέπουν οι κριτές το γεγονός ότι έχουν γίνει πολλά μουσικά τάλεντ σόου και τα παιδιά που έχουν συμμετάσχει, μετέπειτα δεν έχουν καταφέρει να κάνουν κάτι ο Πέτρος Κωστόπουλος, έδωσε ένα παράδειγμα από την συμμετοχή του στο Greek Idol, που έλεγε στην Μαλού ότι θα κάνει κάτι αργότερα στον χώρο του τραγουδιού, ξεπερνώντας τις αρχές του και να που μετά από πέντε χρόνια εκείνη τα κατάφερε, αφού είχε το ταλέντο. Επίσης λόγω της κρίσης ο Κωστόπουλος δήλωσε ότι πια είναι δύσκολο να δούμε στο προσκήνιο μια νέα Βίσση, λέγοντας πως:  «Εντάξει, Βίσση, δεν μπορεί να ξαναβγεί, Αλεξίου, Μαρινέλλα….», με την Άννα να απαντά αυθόρμητα και με χιούμορ ότι «Ευτυχώς που δεν έχουν βγει» κάνοντας μας να «σκάσουμε» στα γέλια με τον αυθορμητισμό της,

Ακόμα σε ερώτηση για το τι είναι στάρ η Άννα Βίσση  δήλωσε «Το τι σε κάνει σταρ, δεν έχει καταφέρει να το καταλάβει κανείς», «Είναι κάτι που ή το έχεις ή δεν το έχεις και δεν είναι απαραίτητα αυτός ή αυτή με την καλύτερη φωνή. Έχουμε δει τεράστιες φωνάρες που δεν έκαναν τίποτα.», με τον Κωστόπουλο να συμπληρώνει, ότι στην Ελλάδα τον μόνο πρόσωπο που έχει αυτό που λέμε «star quality» είναι ο Σάκης Ρουβάς, ενώ αποκάλυψε και ότι εκείνος ήθελε να γίνει σταρ μεγαλώνοντας, με την  Χρύσα Ρώπα  να απαντά «Πως το πραγματικό σταρ δεν είναι αυτό που ξεκινάει να γίνει σταρ, θέλω να πω ότι δεν είναι σκοπός να γίνει κάποιος σταρ, μπορεί όμως το «Star Academy” για να έρθουμε στα δικά μας, δεν υπόσχεται ότι θα γίνει κάποιος σταρ, μπορεί ας πούμε να είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, ο οποίος θα μπορεί να πηγαίνει σε ένα μαγαζί και να λέει τα τραγουδάει που αγαπάει και να τραβάει κόσμο και να αγαπιέται και  αυτό να είναι το νόημα της ζωής. Τώρα μιλάω από πήρα, από την δικιά μου την πείρα. Δεν ήθελα να γίνω κάτι από αυτό που έγινα, απλά να χτυπάει το τρίτο κουδούνι και εγώ να βγω να παίξω».

Άξιο λόγου επίσης είναι η ατάκα του Πέτρου Κωστόπουλου σε ερώτηση για το ποιος από τους τρείς κριτές θα είναι ο «κακός» απαντώντας «Ο Καρβέλας» φυσικά με χιούμορ, αφού όπως είπε δεν έχουν κανονίσει τίποτα μεταξύ τους, αλλά όπως τους «βγει». Το λόγο πήρε η Άννα Βίσση η οποία είπε ότι ο Νίκος Καρβέλας θα είναι ο πιο δίκαιος και ο πιο ειλικρινής μέσα στο σόου, ενώ επιβεβαίωσε και η ίδια ότι δεν έχουν ορίσει «ρόλους» τονίζοντας πως είναι και δική της απορία πως θα είναι οι τρεις τους και πως θα δέσει η χημεία του στα live.

Παράλληλα και οι δύο κριτές απάντησαν στο ερώτημα, πώς θα νιώσουν αν το αποτέλεσμα του σόου εξελιχθεί σε σκληρό reality δηλώνοντας πως αν ξεφύγει το «Star Academy» από τα όρια του επιτρεπτού, θα παρέμβουν στο κανάλι. Ακόμα σε άλλη ερώτηση που αφορούσε το αν γίνει σεξ ανάμεσα στους παίκτες κατά την διάρκεια της διαμονής τους στο σπίτι ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε πως αυτό θα είναι απολύτως φυσιολογικό, καθώς οι παίκτες θα είναι κλεισμένοι 24 ώρες σε ένα σπίτι.

Όσον αφορά για τις προσδοκίες που έχουν συντελεστές και κανάλι  στο κομμάτι της τηλεθέασης ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν σαφής, λέγοντας ότι «Σημασία έχει να πηγαίνει κάθε εβδομάδα και καλύτερα. Να εξελίσσεται και να το αγαπήσει ο κόσμος. Δεν είμαστε υπερόπτες και ζούμε σε μια εποχή που τα πάντα έχουν αλλάξει».

Αναμένουμε λοιπόν το αποτέλεσμα στις οθόνες μας.

Χρύσα Ρώπα-Βασιλική Δημητροπούλου-Αντώνης Βορεάκος

Πέτρος Κωστόπουλος-Άννα Βίσση

Βασίλης Κωστόπουλος-Πολίνα Πρελορέντζου-Πέτρος Κωστόπουλος-Άννα Βίσση

Κριτές-Καθηγητές-Διευθύντρια “Star Academy”

Άννα Βίσση

Κριτές-Καθηγητές-Διευθύντρια “Star Academy”

Χρύσα Ρώπα-Γιώργος Μπέζας

Χρύσα Ρώπα-Άννα Βίσση-Βασιλική Δημητροπούλου

Κρίτες-Καθηγητές

Η διευθύντρια της “Ακαδημίας” Κατερίν Γκαγκάκη

Κριτές-Καθηγητές-Διευθύντρια “Star Academy”

Κριτές-Καθηγητές-Διευθύντρια “Star Academy”

 

Άννα Βίσση-Ντέπυ Γκολεμά

Χρύσα Ρώπα-Πολίνα Πρελορέντζου

Χρύσα Ρώπα-Πολίνα Πρελορέντζου

Ο δημοσιογράφος του Freddonews.gr Τσακίρης Κωνσταντίνος με την Άννα Βίσση

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!